Vigtigt budskab til nordjyderne: Der indkaldes til pressemøde klokken 10

Der afholdes pressemøde klokken 10. Foto: Thomas Tolstrup

Anne Marie Roum Svendsen, politidirektør ved Nordjyllands Politi og Thomas Kastrup-Larsen, borgmester i Aalborg Kommune, afholder fælles pressemøde, hvor de har et meget vigtigt budskab til alle nordjyder og særligt aalborgenserne.

Vi er nu gået i en afgørende fase i forhold til at forhindre yderligere smittespredning af coronavirus. 

For at understrege dette afholder politidirektør Anne Marie Roum Svendsen og borgmester Thomas Kastrup-Larsen et fælles pressemøde, hvor de har et meget vigtigt budskab til alle nordjyder og særligt til aalborgenserne. 
 
Indtil nu har nordjyderne vist en fornuftig adfærd i forhold til at undgå større forsamlinger, men nu kommer det gode vejr – og vi ser en tendens til, at borgerne i de store byer gerne vil ud og nyde det gode vejr og søger mod parker, legepladser og andre udendørs samlingssteder.
 
Derfor vil Anne Marie Roum Svendsen og Thomas Kastrup-Larsen fortælle, hvad der aktivt bliver sat i gang nu i Aalborg for at undgå smittespredning her og understrege vigtigheden af, at vi alle sammen, nu, udviser samfundssind og holder afstand. Yderligere smittespredning skal undgås. 

Man kan se pressemødet via kommunens Facebook-side - https://www.facebook.com/aalborgkommune

Læs også

Kan være skadelige for dit helbred: Ris tilbagekaldes fra butikker i Aalborg