Ensom hund løber alene rundt i frostvejret

Hunden menes af være af racen tervueren, som den på billedet. Foto: Shutterstock

En hund er løbet hjemmefra, nu leder politiets efter hendes familie.

Nordjyllands Politi har fredag efterlyst ejeren af en hund, der blev fundet løbede alene på en vej søndag i sidste uge. Det er ikke lykkedes ordensmagten selv at finde frem til hundens ejer, derfor efterlyses denne nu i den brede offentlighed.

Det fortæller Nordjyllands Politi fredag formiddag, hvor de har offentliggjort et signalement af hunden i håb om, at det får det til at ringe en klokke enten hos ejeren eller en anden, der ved, hvor hunden hører til. 

Det drejer sig om en hundhund, der ligner en schæfer. Politiet er dog ikke sikre, de mistænker at hunden kan være en anden race. Det fortæller de i efterlysningen. 

Kender du denne hund?

I efterlysningen skriver Nordjyllands Politi, at de "efterlyser ejeren til en lysebrun, schæferlignende tævehund - formentlig af racen tervueren."

Hunden blev fundet løbende på Alsvej ved Skelund, 9560 Hadsund, søndag den 7. februar i år. Omkring klokken 10:29.

Det er endnu ikke lykkedes at fastslå ejerens identitet, da hunden bar et læderhalsbånd, men ingen hundetegn ligesom den heller ikke er chippet. Det har vanskeliggjort arbejdet. 

Mener du at vide, hvem ejeren af hunden er? Så bedes du kontakte Nordjyllands Politi på tlf. 114, understreger politiet aflsutningsvis i efterlysningen.