Skuddrama i Aalborg: Politiet efterlyser vidner

Foto: Shutterstock

Natten til lørdag måtte politiet i Aalborg rykke talstærkt ud til en skudepisode. En bil blev herefter set kørt fra stedet i høj fart, nu efterlyser politiet vidner til episoden.

En anmeldelse via 112 fik Nordjyllands Politi til at rykke ud til det, der fra et vidne blev beskrevet som tre skud fra en bil. Skuddene skulle angiveligt være affyret fra en sort personbil, formentlig en Mercedes. Det skriver Nordjyske.

Anmeldelsen via 112 tikkede ind til politiet omkring klokken halv to. Herefter rykkede politiet ud og afspærrede stedet og efterforskede episoden.

Ifølge Nordjyske har politet fundet fem til seks afskudte løsskydningspatroner. Det er altså ikke skarpe skud, som gerningsmændene har affyret ud gennem vinduet, alligevel må opførslen siges at være højst mærkværdig, og politiet vil gerne snakke med personerne i den sorte bil.

Politiet kan kontaktes på 114, hvis nogen har kendskab til den sorte personbil, der altså godt kunne være en Mercedes, der omkring halv to kørte i høj fart ned ad Skalborg Bakke og syd ud af byen.

Der kom ingen til skade ved skyderiet.