Suspekt giver to koncerter i Aalborg med sange de aldrig har spillet før

Foto: CPHmusic

Når Suspekt afholder deres jule- og nytårskoncerter på Skråen i Aalborg, vil du have mulighed for at høre sange, som de aldrig nogensinde har spillet før.

Er du stor fan af rapgruppen Suspekt, så er det tid til at slå lyttelapperne ud. Bandet kommer nemlig på besøg i Aalborg, hvor de i løbet af julemåneden afholder to koncerter i træk. Der er tale om en julekoncert den 28. december og dagen efter er det så tid til Suspekts nytårskoncert.

Koncerterne er især for de hardcore Suspektfans, da de vil bruge koncerten til at hylde de sange, der ikke har fået den samme opmærksomhed ved deres store udsolgte koncerter.

"Vi vil med koncerterne på Skråen gerne hylde de utallige af Suspekts sange, som ikke har haft den samme opmærksomhed til vores store koncerter tidligere. Koncerterne bliver derfor en del mere interimistiske og måske lidt mere for de hardcore Suspekt-supportere," fortæller de tre bandmedlemmer Emil Simonsen, Andreas Bai Duelund og Rune Rask.

Sange der aldrig er blevet spillet før

Hun blev bar' så glad, Kinky Fætter og Klam fyr er nogle af de populæreste sange, som Suspekt har stået bag. De sange vil formentlig også være at høre til koncerterne på Skråen i Aalborg, men de har samtidig også planer om at spille nogle sange, som de aldrig har spillet live før.

"Vi tager alt fra gamle Ingen slukker-tracks med, som vi aldrig har spillet før, til dem vi savner mest fra Prima Nocte. Og så er det jo oplagt at spille et par af de helt nye tracks, som endnu ikke har haft et liv på livescenen. Vi vil med andre ord forsøge at udfordre os selv og publikum. Bare rolig, rolig, det skal nok blive jul igen i Aalleren," lyder det fra bandet.

De unikke koncerter med Suspekt kan du overvære den 28. og 29. december på Skråen i Aalborg og der kan købes billetter på deres hjemmeside.