Her kan du handle ind i helligdagene: Åbningstider i Aalborg på Grundlovsdag og i Pinsen

Der er mange helligdage på programmet i denne uge, og oveni det er der valg, men desværre er helligedage også lig med ferielukket. Grundlovsdag holder flere butikker også lukkede. Du skal dog ikke fortvivle, for Aalborg24 har her en oversigt til dig, over hvilke butikkerne der har åbent på Grundlovsdag og i Pinsen.

Helligdagene er tiden for familiehygge, samvær og oplevelser – men også for ferielukkede butikker. Aalborg24 giver dig her et samlet overblik over hvilke butikker, der har åbent på Grundlovsdag og Pinsen.

Denne omgang af helligdage strækker sig over onsdag den 5. juni som er Grundlovsdag og Fars dag. Denne dag betragtes af mange som en halv helligdag, og nogle butikker holder dermed lukket. I år falder folketingsvalget også på denne dag. Oven i det falder Pinsen søndag den 9. juni og mandag den 10. juni.

Rema 1000 holder lukket – men en åben butik

Hos Rema holder de lukket i næsten alle deres butikker i Aalborg – med undtagelse af Rema 1000 i Nørresundby på Vestergade 22 hvor de har åbent fra 07.00-21.00 på Grundlovsdag og 2. Pinsedag, men dog holder lukket på Pinsedag.

Fakta og SuperBrugsen har delvis åbent

Fakta er en af de få butikker, der har åben i alle butikker i Aalborg. Fakta Sønderport i Nørresundby, Fakta Forbindelsesvejen Nørresundby, Fakta Kastetvej, Fakta Vejgaard på Odinsgade 1, Fakta Eternitten på Alexander Foss Gade, Fakta Skipperen på Vestre Alle, Fakta Gug på Fridtjof Nansens Vej og Fakta Gug

Pandoravej har åbent fra 08.00-22.00.

Fakta Hasseris på Thulebakken og Fakta Sdr Tranders

Mistrals Plads har åbent fra 08.00-21.00.

SuperBrugsen Nordhavnen 08.00-21.00 og Vejgård Bymidte og SuperBrugsen på Færø Plads holder lukket.

Bilka, Føtex, Lidl, Meny og Kvickly holder lukket

Bilka, Føtex, Lidl, Meny og Kvickly holder lukket på Grundlovsdag og i Pinsen. Så det er ikke her du skal løbe hen for at handle.

Netto har delvist lukket

Netto på Viaduktvej, Netto på Forbindelsesvejen, Netto på Vesterbro, Netto Danmarksgade, Netto på Hadsundvej, Netto på Skelagervej og Netto på Vissevej holder lukkede på Grundlovsdag og i Pinsen.

Til gengæld holder Netto på Alexander Foss Gade og Vestre Allé åbent fra 07.00-22.00.

Aldi har åbent

Hos den tyske kæde Aldi holder de åbent på Dannebrogsgade, Aldi Nørresundby Viaduktvej, Aldi på Odinsgade, Aldi på Hjørringsvej og Aldi på Bisgaardsvej fra 08.00-21.00.

Spar har åbent

Hos Spar holder de også åbent i påskedagene. De holder åbent på Årestrupvej fra 07.00-21.00, på Kastevej fra 08.00-22.00, på Doravej fra 08.00-21.00 og på Kornblomstvej fra 08.00-20.00.