Sådan: Aalborg genvinder danmarksmesterskab

Foto: AaB Esport

Aalborg er igen danmarksmestre i computerspillet Counter-Strike.

YouSee Esportligaens Danmarksmesterskab 2019 løb af stablen i går i ODEON i Odense. AaBs Counter-Strik-hold havde kvalificeret sig og havde derfor mulighed for at vinde mesterskabet back-to-back. Det var intet mindre end kvalifikation til IeSF World Championship 2019, der var på højkant. Efter mange timers kampe lykkedes det AaB Main at løbe af sted med sejren og de kunne sig hylde som Danmarksmestre.

Sejren betyder, at AaB Main skal en tur til Sydkorea til december for at repræsentere Danmark ved IeSF World Championship.

Finalen endte med en sejr til AaB esport på 2-0, selvom modstanderen - Egedal Esport - ydede flot modstand på begge maps.

Danmarks statsminister, Lars Løkke Rasmussen, lykønskede AaB esports formand, Kenneth Jensen, efter en velspillet finale.

/Formand Kenneth Jensen er stolt over, at Danmarksmesterskabet er i hus og udtaler følgende i en pressemeddelelse:

“Det betyder, at vi har gang i noget af det rigtige. Vi har afprøvet et helt nyt setup med en elitetrup på 10 mand, som allerede har givet resultater. Der skal rettes en stor tak til trænerstaben, spillerne og de øvrige frivillige i foreningen, som hver dag gør et kæmpe stykke arbejde, for at få klubben til at fungere.”

Lars Løkke ønsker tillykke. Foto: AaB Esport