Thomas Borgen er ny turistchef i Aalborg: Skal lokke rige russere til byen

Den tidligere direktør i Danske Bank, Thomas Borgen, er blevet ansat som ny turistchef i Aalborg.

Aalborg har gjort et kup. Danske Banks afgående chef Thomas Borgen tiltræder som ny turistchef, så snart banken har fundet en afløser, der både kan smile drenget, tale norsk og håndtere mafiafolk, våbensmuglere og korrupte politikere. Han skal desuden have overstået sin genopdragelse i den norske by Sarpsborg, som forventes afviklet i efterårsferien.

"Vi har længe arbejdet på at øge mængden af købedygtige østeuropæiske turister," siger bestyrelsesformanden for VisitAalborg, Jens-Chr Schmidt.

"Der er rigtig mange nordmænd, der kommer til Aalborg for at drikke sig skidefulde og købe sexlegetøj, der er forbudt hjemme på fjeldet," forklarer Schmidt videre.

"Men vi har længe arbejdet på at få lokket rige russere herover. Og Thomas er jo bedste venner med Putins fætter Igor."

Her er der store forventninger til Borgen, som allerede i samarbejde med Aalborg Kommune har udviklet konceptet: Vild med Vask og Vodka.

"Som Niels Hausgaard siger, går vi nordjyder ikke så højt op i moms og personlig hygiejne. Vi er heller ikke så nøjeregnende med, hvis penge, der bliver vasket hvor og hvordan, som de skinhellige københavnere," forklarer Jens-Chr Schmidt, som glæder sig til det nye samarbejde med den altid smilende norske møntvasker.

Dagens satire er bragt i samarbejde med TheNews.