Få elektrochok af Elon Musk, når han kommer til Aalborg: Pris 45.000 kroner

Den verdenskendte iværksætter Elon Musk har valgt at lægge vejen forbi Gigantium.

Som den eneste by i Danmark, får Aalborg lov at danne ramme om Musks nye showcase, hvor han live på scenen i Gigantium udfører små doser elektrochok på frivillige.

“Elon har fundet ud af, at ganske små doser elektrochok har lige så gavnlig effekt på psyke og kreativitet, som mikrodosering af LSD,” udtaler Musks selvtalende assistent Doug Ampere.

“Elon har naturligvis først prøvet metoden af på sig selv – han ville aldrig udsætte andre for noget, han ikke selv ville lægge krop til – og resultaterne var fremragende. Kort efter han begyndte på metoden, satte han en samlebåndproduktion i gang af såkaldte cirkelkredse – de helt særlige kredsløb, som fra centralt hold i Teslas hovedkvarter styrer alle Teslaers batteristand og således fordeler strømpakkerne mest optimalt til ladestationerne.”

I Aalborg ser man frem til besøget fra den verdenskendte iværksætter.

“Vi imødeser Musks besøg, men er naturligvis på stikkerne. Vi forventer, at der trækkes ekstra meget strøm i forbindelse med Musks besøg – og det kan godt komme til at slå gnister,” fortæller brandchef Inger Knudsen fra Aalborg Værn.

På grund af Musks enorme populariet og det øgede strømforbrug, kommer billetterne til Musks showcase i Gigantium til at koste små 45.000 kroner stykket.

Dagens satire er bragt i samarbejde med TheNews.dk.