Danskerne er vilde med Bitcoin

Foto: Shutterstock

Mange danskere er kommet med på den tilsynladende blivende mode om at investere i Bitcoin. Dette er ikke kun en dansk tendens, for på det internationale marked har mange andre også taget Bitcoin til sig og investeret i mange af de spændende kryptovaluta, der nu findes på markedet.

Meget tyder på, at det er en ting, der er kommet for at forblive en del af vores hverdag. Mange danskere er samtidigt nysgerrige og gode til at være med fremme, når det gælder teknologi og nye muligheder.

Det er også en af grundende til, at kryptovaluta ikke er helt nyt for mange danskere. Flere danskere var nemlig blandt de første til at investere, og det er meget betryggende at vide, hvis man sidder og selv gerne vil i gang med dette. Så virker det pludselig ikke så fjernt længere, og man kan spejle sig i nogle af de mange danskere, der er allerede er i gang.

Hvor er det bedste sted at købe Bitcoin som dansker?

Når du skal vælge et sted at købe Bitcoin, er det naturligvis altid meget individuelt, hvad der er det bedste. Det siger næsten sig selv, da alle har forskellige behov, når det kommer til investering i Bitcoin. Der findes samtidig flere hundrede forskellige mæglere på markedet, og det kan være svært at finde rundt i, hvilken der er den bedste for dig.

Her kan et brugbart tip være at se denne liste af mæglere godkendt af Mininvestering til køb af Bitcoin, hvor du kan finde nogle af de bedste mæglere. Det er også en nem måde at finde nogle gode online mæglere, som du trygt kan stole på og komme i gang med at investere i Bitcoin.

Det er en udfordring for de fleste at finde en god platform til at starte med. Oftest vil det også kræve timevis at research for at finde frem til den rigtige, netop fordi der findes så mange tilgængelige på markedet. Det er netop derfor, at den liste med godkendte mæglere kan hjælpe dig med at spare en masse tid og besvær. Derudover kan du undgå, at du kommer til at bruge en platform, der er ude på at snyde dig, og som måske ikke eksisterer 2 uger efter, at du har skrevet dig op.

Der findes desværre flere grimme historier, der fortæller om, hvordan folk har forsøgt at frasnyde dig dine penge. Derfor er det generelt et godt tip at være ekstra opmærksom, når du agerer rundt på forskellige kryptovaluta sider for din egen sikkerheds skyld.

Findes der danske virksomheder, der arbejder med Bitcoin?

Flere og flere virksomheder hopper med på vognen og gør det til en mulighed at betale med kryptovaluta i Danmark. Det er endda blevet relativt let at tilføje Bitcoin og kryptovaluta som betaling i en online webshop. Det giver os et rigtig godt fingerpeg om, hvor udviklingen er på vej hen - særligt i Danmark.

Der findes også flere virksomheder, som har blockchain og kryptovaluta som deres omdrejningspunkt. Eksempelvis så vi danske Coinify, der nu er solgt. Men det er et eksempel på et selskab, der blev startet, og som har vækstet i Danmark.

Samtidig er der også forskellige kryptovalutaer, der bliver lavet og udviklet i Danmark, og der findes endda også flere projekter, der bliver konstrueret. Der er med stor sandsynlighed flere, der kommer til med tiden. Det giver også nogle muligheder for de danskere, der i fremtiden har lyst til at udvikle en kryptovaluta i fremtiden, at vi allerede nu ser flere spirende projekter i Danmark. Det er en spændende fremtid, vi går i møde.

Kan man købe Bitcoin af danske virksomheder?

Man kan i dag købe Bitcoin på flere hundrede forskellige platforme, men mange foretrækker at købe fra danske platforme frem for udenlandske. Det er i og for sig også en god idé, fordi vi som danskere helt naturligt ved, at det stiller nogle strenge krav til den pågældende platform.

 

I Danmark har vi nemlig nogle strenge krav til, hvordan man må håndtere brugernes penge, og dem skal platformene leve op til. Det giver os en forsikring om, at det foregår efter ordnede forhold, og vi ikke bliver snydt. Heldigvis er det også muligt at købe Bitcoin på flere danske platforme, så du kan føle dig tryg, når du vil i gang.