Verdensstjerner melder afbud til landskamp i Aalborg

Når herrelandsholdet skal spille håndboldlandskamp i Aalborg, bliver det uden to af holdets helt tunge profiler - Mikkel Hansen og Henrik Toft - har nemlig begge meldt afbud til næste uges to landskampe i henholdsvis Aarhus og Aalborg. Landstræner Nikolaj Jacobsen har i stedet indkaldt Lasse Møller og Magnus Saugstrup.

Mikkel Hansen er i bedring, men Paris Saint Germain-spilleren er stadig ikke kampklar grundet den hjernerystelse, han pådrog sig i midten af september. Hans holdkammerat Henrik Toft fik i sidste uge en hjernerystelse i klubkampen mod Chambéry i den franske liga, der betyder, at stregspilleren ej heller er til rådighed for hverken PSG eller landsholdet i de nærmeste kampe.

Nikolaj Jacobsen har indkaldt GOG-spilleren Lasse Møller og Aalborg Håndbold-spilleren Magnus Saugstrup som erstatning. Det oplyser Dansk Håndbold Forbund i en pressemeddelelse. 

Danmarks første kamp er på torsdag den 24. oktober, hvor håndboldherrerne krydser klinger med Frankrig i Ceres Arena i Aarhus, mens lørdag den 26. oktober byder på et opgør mod enten Norge eller Spanien i Gigantium i Aalborg i den traditionsrige Bygma Golden League. Turneringen bliver landstrænerens sidste mulighed for at se spillerne an i landsholdstøjet inden udtagelsen af EM-truppen senere på året.

Med udskiftningerne ser truppen til Bygma Golden League nu således ud:

Målvogtere:
Niklas Landin
Jannick Green

Stregspillere:
Anders Zachariassen
Magnus Saugstrup
Simon Hald

Fløjspillere:
Magnus Landin
Magnus Bramming
Hans Lindberg
Lasse Svan

Bagspillere:
Henrik Møllgaard
Rasmus Lauge
Mads Mensah
Morten Olsen
Lasse Andersson
Jacob Holm
Michael Damgaard
Niclas Kirkeløkke
Nikolaj Øris

Kampprogram for Bygma Golden League:

Torsdag den 24. oktober i Ceres Arena, Aarhus
17.45: Norge-Spanien
20.15: Danmark-Frankrig

Lørdag den 26. oktober i Gigantium, Aalborg
13.30: Frankrig-Norge/Spanien
16.10: Danmark-Norge/Spanien