Seniorlivet skal være godt

Det giver bedst mening, at man har det godt i sit seniorliv.

Det er den alder, hvor der skal være ro på tingene, og der skal prioriteres, at livet skal være godt og fyldt med de sjove ting.

For alle

Det er ikke vigtigt om du bor i Aalborg, Århus, Odense, København eller et helt andet sted. Alle bør have et dejligt seniorliv, hvor der er ro på og fokus på at lave nogle ting, der giver mening for netop dig. Der er masser af muligheder, så det er bare at finde lige præcis det, som gør dig glad i dit seniorliv.

Hvad skal du lave?

Vi er alle forskellige. Og vi har alle forskellige smag og behag for hvad der er sjovt at lave. Ens for os alle er at vi gerne vil have et godt seniorliv, hvor tiden bliver brugt som vi foretrækker det. Som senior har du mere tid end på andre tidspunkter i dit liv. Dermed kan du også vælge at nå flere ting og måske gøre det på en anderledes måde. Du får ihvertfald mulighed for at rejse mere, for at få kulturelle oplevelser, være aktiv med sport og lignende, men også tage frivilligt arbejde, der kan give nogle store oplevelser

Frivilligt arbejde

I Danmark er det udbredt at lave frivilligt arbejde. Faktisk er en del af idrætsverdenen i Danmark bygget op på, at der kan trækkes på frivilligt arbejde. Heldigvis er der blandt andre mange seniorer, der har overskud til at byde ind med en arbejdskraft, der kan gøre en forskel, men som også kan tilføje en masse oplevelser og nye spændende bekendtskaber til den person, der udfører det frivillige arbejde. Med andre ord: Du kan som senior få fede oplevelser med frivilligt arbejde.

Kulturoplevelser 

Kultur er os alle. I flere perioder af livet er der dog ikke altid tid til at gå til kulturelle begivenheder. Det har du oftest som senior. Og bruger du lidt tid på det, så viser det sig, hvor mange muligheder, der er derude. Og det er inden for rigtig mange forskellige former for kultur. Lige fra musik, til teater, sport og meget andet.

At rejse

Når du er på arbejdsmarkedet, kan det være svært at få tid til at rejse meget. Men det har du som senior. Der er faktisk ikke mange undskyldninger for ikke at planlægge dine rejser, og kom ud og få de rigtig gode oplevelser, der kan gøre dit seniorliv sjovere.