Fysioterapeut i Aalborg – Der er åbnet en ny afdeling i Aalborg

Foto: Annoncør

Aarhus Osteopati har slået dørene op med en ny fysioterapi afdeling i Aalborg. Fysioterapi afdelingen i Aalborg består til at starte med, af tre dygtige fyre som Aarhus Osteopati nøje har valgt til at starte vores repræsentation i det Nordjyske.

 

Vores målsætning i Aalborg er, at blive den mest foretrukket fysioterapi klinik i hele Aalborg og resten af Nordjylland. Du vil komme til at se meget til vores fysioterapi og osteopati afdelinger i Aalborg. Vi vil være at finde i fitness centre, ved forskellige arrangementer i Aalborg og omegn hvor vores behandlere vil tilbyde gratis screening af skader og smerter i kroppen. Med vores arrangement vil vi promovere vores unikke og effektive tilgang til behandling af patienter.

 

Aarhus Osteopati Aalborg fysioterapi afdeling

Afdelingen er ny bestående af tre utrolig dygtige og ambitiøse fyre. Hver især har de alle unikke og særlige kompetencer inden for en række lidelser og problemstillinger i menneskekroppen. Alle er uddannede fysioterapeuter hvor de også har en osteopati uddannelse i baggagen. Dette sikrer vores patienter, at de får den bedste og mest kompetente behandling der findes på markedet. Aarhus Osteopati Aalborg afholder ligeledes månedlige udviklings møder hvor fysioterapeuterne bliver dygtiggjort yderligere således deres faglighed hele tiden bliver opdateret for vores patienters skyld.

 

Hvad behandler fysioterapien i Aalborg?

Aarhus Osteopati Aalborg fysioterapeut afdeling behandler næsten de samtlige lidelser i menneskekroppen. Inden for problemstillinger i nakken behandler vi piskesmæld, diskusprolaps, slidgigt, hovedpine og migræne, svimmelhed m.m. Lidelser i ryggen tager vi os af disksuprolaps i lænden, modic forandringer, slidgigt i ryggen, hold eller hekseskud i lænden, iskias m.m. Derudover behandler vi problemstillinger såsom instabilitet i skulderen, frossen skulder, tennisalbue, golfalbue, musearm, carpaltunnelsyndrom, tinnitus, spændingshovedpine, irritabel tyktarm, diarré, forstoppelse, for meget mavesyre, refluks, oppustethed, kronisk tarmbetændelse, bækkenløsning, bækkensmerter, hofte- og lyskesmerter, springhofte, slimsæk problemstillinger, knæsmerter, løberknæ, springerknæ, menisksmerter, skinnebensbetændelse, achillesenebetændelse, nedskunken forfod, hælspore, forstuvet ankel m.m.

 

Hvorfor vælge Aarhus Osteopati fysioterapeuter i Aalborg?

Aarhus Osteopati Aalborg fysioterapeuter betragter kroppen som en helhed. Det vil sige, at fysioterapien i Aalborg ser og behandler årsagssammenhæng til lidelser i menneskekroppen anderledes end de fleste behandlere gør. Vi anerkender at kroppen er en enhed og skal betragtes således. Problem et sted i kroppen kan og vil påvirke andre steder i kroppen. Kroppen har fantastiske evner til at kompensere, men når den ikke kan kompensere mere i eller omkring et område så vil der opstå smerter eller problemstillinger. Fysioterapeuterne i Aalborg er specialister i, at finde og behandle disse årsager til smerterne.

 

Bedste fysioterapeuter i Aalborg

Vi siger det lige ud alle de steder vi er placeret i landet, vi betragter os selv som de bedste på markedet. Vi har en utrolig høj rate af effektive behandlingsforløb fordi vi er simpelthen nødt til at have det. Vi har ikke investeret i et dyrt ydernummer som gør os sikre på at få patienter henvist fra lægen, vi gør os fortjent til at få de patienter vi behandler i fysioterapi klinikken i Aalborg. Henvisning fra vores egne patienter, fordi de har fået en god oplevelse i form af smertefrihed er den allerbedste henvisning. Derfor betragter vi hver og en den bedste fysioterapeut i Aalborg.