Fedtfrysning reducerer fedtet ved hjælp af kulde

Foto: Shutterstock

Annoncørbetalt indhold

Vi har alle fedt på kroppen. Vores fedtdepoter og hvor på kroppen, fedtet sætter sig, er betinget af vores gener. Derfor er der bare nogle mennesker, som har en tendens til at have mandebryster eller dansehåndtag, uanset hvor meget motion de dyrker. Med fedtfrysning er det dog muligt at reducere uønsket fedt.

I Danmark er det muligt at få en fedtfrysning i Århus, Odense, Vejle og København. Læs videre i artiklen for at blive klogere på behandlingen.

Sådan fungerer fedtfrysning

Fedtfrysning er en behandling velegnet til dem, der har specifikke områder på kroppen, hvor de ønsker at tabe sig. En fedtfrysning fungerer nemlig således, at man ved hjælp af teknologien CoolSculpting og dens applikator fryser fedtcellerne på området, indtil fedtcellerne krystalliseres, hvilket resulterer i nedbrydningen af fedtcellerne. Man fryser fedtcellerne helt ned til minus 11 grader, da det er den temperatur, som skal til for at nedbryde dem.

Disse steder på kroppen kan man anvende fedtfrysning

Fedtfrysning kan benyttes flere steder på kroppen og kan være et godt alternativ til en fedtsugning. Nedenunder er nogle af steder, de fleste vælger at få en fedtfrysning, da fedtet ofte kan ophobe sig i de områder.

●Fedtfrysning af lår og hofter

Hvis du er ked af, at fedtet har valgt at sætte sig på dine lår og hofter, er der hjælp at hente. Med flere behandlinger kan man opnå et godt resultatet. Det kræver flere behandlinger at få en fedtfrysning på lår og hofter, fordi det er nogle store områder.

●Fedtfrysning af dansehåndtag

Dansehåndtag er det ekstra fedt, som sidder på siden af maven. Det er synligt, når man har stramt tøj på, og derfor undgår dem, der har dansehåndtag som regel helt at gå i stramt tøj. En fedtfrysning kan dog reducere fedtet, så man opnår et fint resultat.

●Fedtfrysning af mandebryster

Mandebryster er egentlig overskydende fedt, som har valgt at sætte sig på brysterne. Det er et stort problem for mange mænd, og det påvirker deres hverdag og selvtillid. Ved hjælp af en fedtfrysning vil man hurtigt kunne se en reducering af ens mandebryster, uden at man skal under kniven. 

●Fedtfrysning af dobbelthage

Mange drømmer om at komme af med deres dobbelthage, som er et område, hvor fedtet virkelig er svær at komme til livs. Med fedtfrysning kan man reducerer op til 25% af fedtcellerne i området.

Prisen på en fedtfrysning

Prisen på en fedtfrysningbehandling herhjemme i Danmark er typisk mellem 6.000 - 10.500 kroner per behandling alt afhængigt af, hvor på kroppen man vælger at få behandlingen.