Et farverigt supplement til snackkurven på kontoret

Har I høflig selvbetjening på kontoret, når det kommer til snacks? Måske I er vant til, at det skifter lidt, hvem der har taget snacks med, som er placeret til deling. Ofte er det rart, når man lige kan få en lækker bid i løbet af eftermiddagen på det, der måske er gået hen og blevet en ganske lang arbejdsdag. Som arbejdsplads kan I også give jeres besyv med og for eksempel implementere en frugtordning.

Firmafrugt er jeres mulighed for at få fast leverance af frugt i intervaller og mængder, der passer jer. Det kan I læse meget mere om her: Firmafrugt Aarhus og frugt Aalborg. En af fordelene ved firmafrugt er blandt andet, at det er op til jer, hvad I godt kunne tænke jer – I har mulighed for at vælge mellem flere forskellige pakker. Hvis I er nysgerrige på konceptet bag firmafrugt, kan I læse meget mere her.

Frugt eller snacks og nødder?

Det er måske ikke kun en farverig frugtkurv, der trækker. Det kan lige så godt være små poser med nødder, der er nemme at tage med til skrivebordet på kontoret, så man lige har noget at tygge på, når man trænger til det. I kan overveje, om det er noget, I skal have som supplement til frugterne, der endda anrettes i en lækker kurv – så der er faktisk ikke ret meget, I selv skal stå for.

Hader I også, når mælken i det fælles køleskab er gået på dato, og der ikke er andre, der sørger for at købe en ny ind til kaffen? Ordningen, mange kontorer kører med, er typisk, at den, der tømmer mælken, også køber en ny. Med firmafrugt har I mulighed for at få leveret en liter mælk eller to med, så der altid er til kaffen, hvis det er det, I godt kunne tænke jer.