De nyeste trends indenfor spisebordsstole

Mangler du inspiration til dit næste køb af spisebordsstole? Så kan det være en idé at læse med her, hvor du kan få et overblik over nogle af de nyeste trends indenfor spisebordsstole.

Spisebordsstole fungerer nemlig både som et praktisk siddemøbel ved spisebordet, men også som et centralt element i hjemmet, som er med til at tilføje stil og atmosfære.

 

Bæredygtighed og miljøvenlige materialer

En af de trends og opmærksomheder, som generelt går igen på alle markeder, er bæredygtighed. Dette er heller ingen undtagelse, når man kigger ind i møbelbranchen. Vi er blevet langt mere miljøbevidste, hvilket har resulteret i at mange ønsker at købe deres møbler i genbrugsmaterialer eller bæredygtigt træ. Det ses derfor også at flere moderne spisebordsstole bliver fremstillet i bæredygtige og miljøvenlige materialer, som enten er genbrugte, bæredygtigt høstet eller biologisk nedbrydelige.

 

Bløde linjer og naturlige former

Tidligere har moden indenfor spisestole været meget kantede design, men vi ser at trenden bevæger sig over imod nogle blødere linjer og mere naturlige former. Dette kan bidrage med en følelse af ro og harmoni rundt om spisebordet, og som en ekstra bonus oveni, forbedre det mere bløde design også komforten.

 

Mix-and-match og retro

Nogle af de trends, som også bliver mere og mere populære er at mixe og matche forskellige stole eller stole som er inspireret fra ældre tider.

Mix-and-match stilen, bruges til at kombinere forskellige stoletyper og farver rundt om spisebordet, hvilket udstråler personlighed og gør rummet unikt.

Er man mere til retro og inspirationen af ældre tider, skal man vælge spisebordsstole med slanke træben, minimalistisk udtryk og lyse farver. Her er det tydeligt at producenterne har ladet sig inspirere fra deres forfædre, og du som forbruger får et strejf af nostalgi og tidløs elegance ind i spisestuen.

Husk at trends kun er inspiration og vælg derfor altid spisebordsstole som passer til hjemmets personlige stil.