Book en løbestilsanalyse og kom i gang med løbetræningen

Der er ingen tvivl om, at løbetræning er godt for både krop og sind. Det styrker dine knogler, led, lunger og hjerte. Det er med til at sætte gang i dit kredsløb, og så medvirker det, at du får en lavere hvilepuls og blodtryk.

Annoncør betalt indhold

Samtidig frigør løbetræning også endorfiner i din hjerne. Det er en slags “lykkehormon”, der gør os glade, som bliver frigivet, hvorfor løb også har en positiv effekt på os rent psykisk.

Hvis ikke du allerede er i gang med din løbetræning, så vil vi foreslå, at du tager et smut forbi Runners Lab - din løbespecialist - i Aalborg. Hos Runners Lab møder du et hold af erfarne løbespecialister, der ved alt om, hvad du skal bruge inden du begynder at løbetræne.

 

Få testet din individuelle løbestil

Inden du starter med at løbetræne, så kan det være en god ide at få foretaget en løbestilsanalyse hos en professionel løbespecialist.

Løbetesten vil determinere, hvordan du løber og hvordan din individuelle løbestil ser ud. En professionel analyse af din løbestil vil være afgørende, hvis du har tendens til at få skader, fordi du med testen vil vide, hvordan du skal forebygge.

Få foretaget en gratis løbetest og løbestilsanalyse i Aalborg hos Runners Lab, og få samtidig rådgivning omkring, hvilke løbesko og andet udstyr, der passer til din individuelle løbestil. Det er det, som vil gøre forskellen, når du starter med løbetræningen.

Forebyg skader med en løbestilsanalyse

Udover at en løbestilsanalyse vil determinere din individuelle løbestil, så vil den også være en god foranstaltning at tage inden man påbegynder løbetræning. Løbetesten kan nemlig også være med til at forebygge mod løbeskader.

Til løbestilsanalysen vil en professionel kunne rådgive dig i, hvordan du skal løbe, samt hvilke løbesko du skal anvende. I mange tilfælde vil en foregående løbestilsanalyse kunne forbedre dit løb, forebygge skader og være med til at afdække problemer, som der eventuelt kan opstå i forbindelse med dit løb.

Find udstyret til dit løb hos Runners Lab i Aalborg

Hos Runners Lab i Aalborg vil du finde alt det, du skal bruge til din løbetræning. Få foretaget en gratis løbestilsanalyse og få rådgivning af deres professionelle løbespecialister til valg af de rigtige løbesko, der passer til din individuelle løbestil.

Nu burde der ikke være nogen undskyldning for at komme i gang med løbetræningen. Få foretaget en løbetest og kom ud i naturen og løb. Det er godt for både krop og sind!