Bonus – sådan benytter du bookmakernes tilbud

Foto: Shutterstock.com

Danskere kan godt lide at oddse på sport og i særdeleshed fodbold. Et lille væddemål på tv-kampen kan gøre det hele meget mere spændende og indlevende.

Men hvad nu hvis du fik at vide, at der ligger en masse ”gratis” penge, som du kan spille for, at hente hos bookmakerne? Når du opretter dig hos spiludbyderne, bliver du nemlig som oftest tilbudt det, man populært kalder for en velkomstbonus. Det vil vi forklare lidt mere om i denne artikel.

Fordobl dit indskud

Reglerne for din odds bonus kan variere meget, men generelt minder bookmakernes velkomstbonus en del om hinanden.

Typisk vil du få tilbudt, at du kan fordoble dit første indskud med op til 500 eller 1.000 kroner. Du kan også støde på spiludbydere, der tilbyder 700 eller 800 kroner og så videre, men langt de fleste holder sig til 500 eller 1.000 kroner.

Husk i den sammenhæng på, at du kan benytte denne bonus ved så mange forskellige bookmakere, som du vil og har råd til. Ergo vil du hurtigt kunne få en del tusinde kroner ”gratis”, hvis du opretter dig som ny kunde hos flere forskellige spiludbydere.

Der er imidlertid altid nogle regler, som du skal leve op til, når du gør gavn af et tilbud om en velkomstbonus. Det ser vi mere på i næste afsnit.

Først kan vi imidlertid ikke understrege nok, at spil skal være sundt, og du skal have råd til at tabe de penge, du sætter på spil. Ellers kan du altid tage kontakt til StopSpillet.

Reglerne – et typisk eksempel

Der er selvfølgelig ingen virksomheder, som bare forærer gratis penge ud til folk helt betingelsesløst. Således heller ikke bookmakerne. Inden du kan stikke bonuspengene ned i lommen, skal du altid omsætte dem først. Her er det meget forskelligt fra spillefirma til spillefirma, hvor mange gange du skal gøre dette.

Du vil desuden typisk opleve, at du skal omsætte til et forudbestemt minimumsodds.

Lad os tage et eksempel:

Du har oprettet dig hos en given bookmaker, og du har taget imod velkomstbonussen, som i dette tilfælde lyder på 500 kroner. Reglerne for bonussen siger, at bonusbeløbet + indbetalingsbeløbet skal omsættes minimum tre gange til minimum odds 1,80 per gang.

Det vil sige, at du skal omsætte for 3.000 kroner (500 + 500 = 1.000 x 3 = 3.000), inden at du kan trække det fulde beløb ud til dig selv.

Nogle steder er det kun bonusbeløbet, du skal omsætte x antal gange til et givent minimumsodds. Det varierer som nævnt meget fra spiludbyder til spiludbyder.

Kort ridset op benytter du bonusserne således:

  • Opret en konto
  • Læs regler og vilkår for velkomstbonussen
  • Foretag en indbetaling (husk at takke ja til velkomstbonussen inden)
  • Du vil nu typisk have fordoblet dit indskud, hvorfor du har dobbelt så mange penge at spille for

Du kan til enhver tid se på Spillemyndighedens hjemmeside, hvilke og hvor mange firmaer der har spilletilladelse i Danmark. Hvis du gerne vil spille under ordnede og forbrugerbeskyttede danske forhold, så skal du nemlig altid sikre sig, at spiludbyderne har en dansk spilletilladelse udstedt af Spillemyndigheden.