5 tips til at tale frækt i en online sex-chat i DK

Foto: Shutterstock.com

Internettet har givet os et væld af nye muligheder – også når det kommer til sagerne i soveværelset. Du kan pludseligt få forbindelse til frække piger i Aalborg og sexede kvinder i København. Og derfor er det vigtigt, at du også kan tale frækt på nettet! Læs med for at få 5 tips til dirty talk i en sex-chat i DK.

I dag møder mange deres sexpartnere på nettet. Det er en nem måde at få forbindelse til tøser med de samme kinks og lyster som dig. Og på sider som Player.dk kan du chatte med sexede webcammodeller.

Mulighederne er derfor mange i dag, men det kræver, at du kan finde ud af at skrive sexede beskeder. Ellers ender dine online sex-chats i DK hurtigt med at falde til jorden – og det gavner hverken dig eller din bedste ven.

Så vil du have mere held i sprøjten, kan du med fordel følge disse 5 gode råd til, hvordan du bliver en ægte online Casanova!

1. Brug din frække fantasi

Har du også hørt udtrykket: “Det er kun fantasien, der sætter grænser”?

Sådan er det også med sex-chats i DK. Så skru op for dine sexfantasier og brug dem, når du skriver beskeder på nettet.

Forestil dig f.eks., hvad du ville gøre, hvis hende du skriver med, stod foran dig. Skriv det ned, og send det til hende!

2. Skriv i korte sætninger

Det er let at føle sig fristet til at skrive lange tekstafsnit om, hvordan du ville gennempule din online sex-chat-partner. Men det kan nemt ødelægge samtalens flow og den sexede stemning. ¨

Prøv i stedet at skrive i små, korte sætninger. På den måde kan hun også komme med sin tanker og idéer til, hvad I kunne lave, hvis I var sammen. Så føler hun ikke, at hun mister kontrollen.

3. Svar ikke med “ja” eller “nej”

“Ja” og “nej” dræber enhver samtale. Prøv derfor så vidt muligt at undgå at bruge dem til at svare på hendes beskeder i jeres sex-chat i DK.

Skriver hun f.eks. “Er du liderlig?”, kan du svare på mange andre måder end blot et simpelt “ja”.

Skriv i stedet “Jeg har aldrig været så stiv før,” eller “Jeg er så liderligt, at jeg ville eksplodere på dit ansigt, hvis du var her”.

Mulighederne er mange, og det er langt mere stemningsskabende end ét-ords svar.

4. Stil sexrelaterede spørgsmål

Er jeres sex-chat i DK ved at gå i stå? Så stil nogle sexrelaterede spørgsmål for at få gang i sagerne igen! Spørg hende f.eks., hvad hun ville gøre ved dig, hvis I var sammen. Eller spørg hende, hvad der altid får hende til at blive våd i trusserne.

Brug fantasien, og tænk over, hvad du gerne vil vide. Stil hende så spørgsmålet, og følg gerne op på hendes svar.

5. Øv dig, og bliv mester i sex-chats i DK

Øvelse gør mester – også når det gælder frække sex-chats i DK. Den bedste måde at blive en online Casanova er derfor at eksperimentere og øve sig. Så start en privatchat med en sexet webcammodel og se, om du ikke kan gøre hende våd i trusserne.

Nu har du i hvert fald nogle gode tips og tricks at tage udgangspunkt i. Og så skal det nok snart lykkes dig!