Ny besked fra Mette Frederiksen: Statsministeren udtaler sig

Foto: Shutterstock

Onsdag kommer statsministeren med en udtalelse.

Onsdag fortæller Mette Frederiksen, at hun - ligesom mange andre danskere - er tilbage fra ferien. Det sker i et opslag på Facebook, hvor statsministeren fortæller, hvad den nærmeste fremtid bringer for hende. Ikke overraskende, så kommer det verdensomspændende udbrud af coronavirus også til at påvirke statsministerens arbejdsdag. 

"Ferien er slut, og opgaverne er mange. I dag arbejder jeg blandt andet med den videre håndtering af Corona (det vender vi tilbage med og fortæller mere om), økonomi, efterårets klimaforhandlinger, vores kommende udspil om tidlig pension, mangel på værdighed nogle steder i ældreplejen og et par andre vigtige ting!"

Forfærdelig ulykke

Det er dog ikke kun arbejdsopgaverne, der fylder for statsministeren. Mette Frederiksen fortæller ligeledes, at hun tænker på de mange indbyggere i Beirut, der i går blev påvirket af den store eksplosion, der tirsdag rystede Libanons hovedtad. 

"I dag går mine tanker til alle ofrene i Beirut," skriver statsminister Mette Frederiksen, inden hun fortsætter: "Hvor er det en forfærdelig ulykke."