Lunt weekedvejr venter forude: Så varmt bliver det

Der er lagt op til en lun weekend. Foto: Shutterstock

DMI fortæller, at selvom ugen går på hæld, er der fortsat gode ting i vente på vejrfronten.

Torsdag morgen var småtung at komme igennem for pendlere og andre rundt omkring i landet. Man var i den grad nødt til at køre forsigtigt, da rim og isglatte veje spændte ben for morgentrafikken. 

Det oplyser DMI i deres vejrudsigt. 

Resten af torsdagen ser ud til at blive tør og med mulighed for nogen sol. Alle slipper dog ikke for regn, da der vil falde enkelte byger hist og her. Temperaturen forventes dog at ligge fast på den gode side termometeret.

DMI forventer, at dagstemperaturen vil være omkring fem grader. 

I løbet af natten er der en god riisko for, at landet males en smule hvidt med slud og sne, så hvis du kører på arbejde, så sørg for at komme ud til bilen i god tid fredag, da ruderne muligvis trænger til at blive skrabet fri, inden du kan køre sikkert.
 

Lun weekend i vente

Fredag bliver en tør dag, hvor solen også vil vise sig. I hvert fald først på dagen. Senere hen er der risiko for, at skyerne trækker sig sammen og himlen bliver grå. Temperaturen forventes forsat at holde sig på omkring fem plus grader. 

Allerede lørdag ser det dog ud til, at moder natur begynder at skrue op for radiatoren. 

På weekendens første dag kan vi formentlig forvente os, at temperaturen sniger sig helt op og kysser de ni grader.

Lørdagen bringer dog ikke kun gode nyheder. Udover den behagelige temperatur vil der komme lidt regn først på dagen og formentligt lidt mere end det i løbet af eftermiddagen 

I løbet af aftenen og natten vil termometeret formentlig vise hele 10 grader. 

Søndag tager termometeret endnu to nøk, så tempraturen ender på hele 12 grader. Selve søndag bliver overskuet og der vil formentlig falde en del regn, men luften vil stadig være lun.

Stedvis kan der fortsat komme vindstød af stormstyrke, men det bliver intet i forhold til, hvordan den seneste uges vejrmæssige-strabadser.