Efter stribe af påsatte brande: Nu beder politiet borgerne om hjælp

Natten igennem opdagede politiet brande i det meste af byen. Foto: Shutterstock

Politiet vil meget gerne i kontakt med borgere, der har observeret noget mistænkeligt i forbindelse med en række brande i Hadsund by natten mellem søndag den 1. marts og mandag den 2. marts.

Natten mellem søndag den 1. marts og mandag den 2. marts måtte Nordjyllands Politi rykke ud til en serie af påsatte brande i Hadsund by. 

Der er tale om brande i plastik-affaldscontainere til almindelig affaldssortering ved privat beboelse. Politiets patrulje opdagede den første brand omkring kl. 02.00 søndag den 2. marts på adressen Ved Stranden 4. Den sidste brand blev opdaget omkring kl. 05.30. 

Brandene centrerer sig omkring Alsvej og de nærvedliggende veje:

  • Pejtersborgvej 16
  • Samsøgade 1 og 4
  • Ved Stranden 4
  • Tempovej 2
  • Stadionvej 4

Det vides ikke præcis, hvornår de enkelte brande er påsat.

Kalder påsatte brande "bekymrende"

”Vi søger folk, der har set eller hørt noget, der kan have relevans for sagerne. Har man set nogen gå rundt i dette tidsrum, eller har man en mistanke til, hvem der kan have påsat brandene, så vil vi meget gerne høre om det,” opfordrer politikommissær Preben Møller fra politiets efterforskningscenter i Himmerland.

Preben Møller understreger, at selv om brandene er små, og ingen kom til skade denne gang, så tager politiet brandene ganske alvorligt.

”Det er bekymrende, og vi vil meget gerne have fundet de ansvarlige,” slår politikommissæren fast. 

Ved du noget? Politiet kan kontaktes på telefon 114.