Danmarks største påskefrokost finder sted på nettet: Og du er inviteret

I år må vi ikke mødes til påske, derfor rykker påskefrokosten online. Foto: Aalborg Akvavit

Aalborg Akvavit og Gastromand inviterer til Danmarks største virtuelle påskefrokost. Søndag 12. april opfordres danskerne til at holde liv i påsketraditionen med #Danmarksstørstepåskefrokost. Det sker hjemme i stuerne, hvor påskefrokosten nydes og glasset hæves i fællesskab, men hver for sig. 

Hold liv i traditionen, hver for sig Danmark er lukket ned, og årets påskefrokost bliver ikke den velkendte sammenkomst med familie og venner. Men selvom COVID-19 har vendt op og ned på hverdagen, skal der stadig være plads til at hylde fællesskabet og vores højtider. Derfor vil Aalborg Akvavit og Gastromand samle danskerne om påskebordet, hver for sig. Danskerne opfordres til at holde fast i en af påskens bedste traditioner, også selvom det hyggelige frokostselskab i år er reduceret til husstandens familiemedlemmer. 

Selvom du ikke skal lave mad til mange, skal der selvfølgelig stadig serveres gode påskeklassikere. Gastromand går forrest i forberedelserne og deler løbende deres bud på årets påskeretter, mens Aalborg Akvavit guider dig til påskeskænken. 

Hvornår og hvor?

Frokosteventet er et virtuelt fællesskab, søndag den 12. april, hvor danskerne kan sætte sig til bords fra kl. 13 til 16. Hele oplevelsen deles med hinanden og resten af Danmark under #Danmarksstørstepåskefrokost på instagram og Facebook. 

”Det kan godt være, at Corona-krisen forhindrer os i at mødes fysisk, men vi nægter at lade en pandemi holde os fra at have en klassisk påskefrokost med gode venner - sammen, hver for sig. Og vi er overbeviste om, at mange har det som os! Så i år, er vi nødt til at være lidt kreative” fortæller Frederik Lundberg, der er en del af teamet bag Gastromand.dk. 

”Aalborg Akvavit er en naturlig del af det danske frokostbord. Men i år står familie og venner sammen på afstand, i stedet for at samles til det store påskebord. Mange er spredt i hele landet og derfor er 

Aalborg Akvavit gået sammen med Gastromand, om en skål til alle, der savner sidemanden til påskefrokosten,” fortsætter Lajs Kaznelson, International Kategorichef, Aalborg Akvavit 

SKÅL – hver for sig! 

Tid: Søndag d. 12. april, kl. 13-16. Sted: Facebook under #Danmarksstørstepåskefrokost 

Forberedelser: Forbered dig på årets påskebord med inspiration til lækre opskrifter på gastromand.dk. Fra den 1. april, kan du også lytte med på Radio NOVA, hvor du kan følge forberedelser på Danmarks største påskefrokost sammen med Aalborg Akvavit og Gastromand. 

nde skænk, som bare skal overstås, så er det måske, fordi du ikke har nydt den ordentligt. Hvis du blot skyller din akvavit ned i en mundfuld, vil du brænde din smagsløg af med sprit. Akvavit er lige så kompleks som en whisky og skal nydes i alle sine nuancer. Den skal nydes i nip og gerne med mad og mundvand, så de forskellige smagsnuancer vil folde sig ud i mundhulens naturlige varme.