Sådan tager du sexede billeder

Drømmer du om at få taget frække billeder til din partner, eller måske bare for egen fornøjelses skyld, men er du i tvivl om, hvordan du sikrer dig, at billederne bliver perfekte, får du her i artiklen en række gode råd og tips.

De fleste mænd elsker at have noget pænt og frækt at kigge på, så hvis du går og overvejer at forkæle din partner med et lille fotoalbum med intime billeder, er du inde på noget af det rigtige - sexede billeder af dig, i mere eller mindre udfordrende positioner med intet eller meget lidt tøj på, vil med garanti gøre ham vild i varmen.

Sexede billeder kan sendes til en heldig person i dit liv, eller de kan bruges som fræk lokkemad på en side for sex dating.

Du kan naturligvis vælge at smide tøjet, stille dig foran spejlet og knipse et selfie, men skal han virkelig forkæles, bør du overveje at gøre endnu mere ud af billederne. I det følgende giver vi dig en række tips, så du kan tage dine erotiske fotos til det næste niveau.

Stemningen på billedet

Enhver fotograf vil formentlig stemme i når vi siger, at stemningen på billedet er altafgørende. Det er dog vores erfaring, at det sjældent er noget glade amatører spekulerer specielt meget over, hvilket går udover helhedsindtrykket af billederne.

Når du skal gøre noget ud af stemningen, skal du gøre dig nogle tanker om din påklædning (hvis du altså har tøj på), belysning og omgivelserne. Disse tre ingredienser er afgørende for det færdige resultat, så det kan godt betale sig at gøre sig lidt tanker inden kameraet tages i brug.

Posering og ansigtsudtryk

Det kommer næppe som en overraskelse, at du skal tænke over, hvordan du poserer og hvilket ansigtsudtryk, du benytter. Du skal dog være forsigtig med at tænke for meget over det, da billedet hurtigt vil virke unaturligt og opstillet. Vi ved godt, at billedet rent faktisk ér unaturligt og opstillet, men det er netop det, vi gerne vil skjule!

Det vigtigste er faktisk, at du slapper af. Tag den med ro og forsøg at være så naturlig som muligt. De flotteste erotiske fotos er ofte dem, hvor det er intime og uperfekte øjeblikke, som foreviges på kameraet. Det er nemlig sådan din partner kender dig og derfor vil autenticiteten gøre billederne endnu mere frække og intime.

Overvej om der skal involveres rekvisitter i form af fræk udklædning eller en dildo.

Alliér dig med en professionel

Hvis din partner skal forkæles med frække billeder, er den nemme løsning at stille sig foran spejlet eller aktivere selvudløseren på kameraet på telefonen. Vi behøver dog næppe fortælle dig, at resultatet med garanti også vil være derefter.

Vil du være sikker på, at de erotiske billeder er frække og lækre, bør du derfor gøre brug en professionel fotograf, som kan guide og instruere dig undervejs, så resultatet bliver bedst muligt.

Vi forstår dog godt, hvis det kan virke en smule grænseroverskridende at få taget erotiske billeder hos en fremmed, som du måske kun lige har mødt, men husk på at der er tale om en professionel fagperson, som har taget massevis af den slags tidligere.

Det kan måske være en fordel at mødes med fotografen inden du booker en tid, så du kan se ham eller hende an. På den måde bliver det knapt så overvældende, når den store dag kommer.