Unge frivillige holder gratis legedag i Karolinelund med hoppeborg, perlebord, popcorn og meget andet

De frivillige i Ungdommens Røde Kors inviterer midt på måneden alle interesserede til legedag. Foto: Ungdommens Røde Kors

15. september kl. 13.00 – 16.00 forvandler frivillige det gamle tivoli i Karolinelund om til én stor Fun-Town med håbet om at skabe en sjov legedag for alle.

De frivillige fra Ungdommens Røde Kors Aalborg starter efteråret ud med at invitere alle aalborgensere og andre interesserede til en gratis legedag i Karolinelund søndag d. 15. september kl. 13.00 - 16.00. På dagen vil der være hoppeborg, perlebord, slushice, vand, myslibarer og popcorn.

De perfekte ingredienser til en hyggelig legedag, hvis man spørger event-ansvarlig i Ungdommens Røde Kors Aalborg, Kristine Holm. Hun fortæller: ”Vi sørger for hoppeborg og perlebord, så der er plads til både kreativ og fysisk leg. Og hvis man bliver sulten, har vi både popcornmaskine, myslibarer og andre snacks. Til de tørstige har vi også slushice og vand. Det står frivillige fra Ungdommens Røde Kors Aalborg for at dele ud af.”

Indtil videre oplever de frivillige i Ungdommens Røde Kors Aalborg stor opbakning fra både kommunen, de aalborgensiske borgere og lokale firmaer. Her i blandt Thomas Andersen fra det nordjyske festudlejningsfirma Festløven.dk, som står for levering og afhentning af hoppeborg, slushice- og popcornmaskine.

Han fortæller: ”Når jeg kan bidrage til en god sag som det her event, Ungdommens Røde Kors Aalborg står bag, så vil jeg rigtig gerne det. Jeg ser slet ingen grund til at lade være. Jeg synes jo generelt, man skal hjælpe og støtte op om de gode ideer, der er, når man har muligheden for det.”

Skal mødes på tværs af skel

Formålet med Fun-Town er at skabe rammerne for et frirum, hvor børn og forældre kan mødes i leg på tværs af deres forskelligheder. Kristine Holm fortæller:

”I Ungdommens Røde Kors Aalborg går vi ind for mangfoldighed, og vi har derfor stablet dette event på benene, hvor små som store aalborgensere kan mødes på tværs af kultur, religion og alder. Og det hele vil være gratis, da vi ønsker at skabe rammerne for en lettilgængelig, hyggelig og underholdende dag for alle interesserede," udtaler Kristine Holm i en pressemeddelelse. 

Det er første gang, Ungdommens Røde Kors holder Fun-Town i Aalborg, og hvis det bliver en succes med fortsat stor opbakning, ser Kristine Holm gerne, at det bliver en tradition, som varer ved de næste mange år.

Læs mere og hold dig opdateret på eventet her: https://www.facebook.com/events/969728373371815/