Krondyr på motorvejen skyld i ung aalborggensers død

Foto: Rigspolitiet

Det var formentlig et krondyr på motorvejen, som var skyld i 23-årigs død.

Søndag aften kl. 23.34 skete der et alvorligt færdselsuheld på den Nordjyske Motorvej ved Randers SØ. En bil med fire unge mænd, alle fra Aalborg, kom kørende ad motorvejen i nordgående retning, da de formentligt ramte et krondyr. Efter påkørslen kørte de bilen ind i nødsporet og steg alle fire ud af bilen. 

Kort tid efter kom en anden bil kørende på motorvejen i samme retning. Østjyllands Politi går ud fra, at bilens 30-årige fører ville undgå at påkøre dyret, der lå på kørebanen, men i forbindelse med undvigemanøvren styrede bilen direkte ud mod højre side af kørebanen, hvor den ramte ind i den havarerede bil og de personer, der stod omkring den. 

Der blev hurtigt tilkaldt redningspersonale til stedet, der kunne konstatere, at én af mændene, der havde stået ved den havarerede bil, en 23-årig mand, var afgået ved døden. Hans pårørende er blevet underrettet. To af hans kammerater, på 22 og 23 år, blev kørt til skadestuen for behandling af knoglebrud, men ingen af dem er kommet alvorligt til skade. Den fjerde mand, der er 19 år gammel, slap uskadt. Den 30-årige fører af den anden bil, og hans 21-årige kone, blev begge kørt til kontrol på skadestuen, men var umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade. 

I forbindelse med uheldet blev motorvejen spærret for al trafik i nordgående retning ved uheldsstedet. En bilinspektør blev tilkaldt for at foretage nærmere undersøgelser, og brandvæsnet assisterede med oprydning efter uheldet. Kort efter kl. 03.30 blev motorvejen atter åbnet for trafik. Det beretter Østjyllands Politi.