Køb disse farver i underbukser til herre

Vil du gerne have underbukser med en farve, der matcher til resten af dit tøj? Vi giver dig 3 gode råd, som du skal fokusere på, når du køber underbukser i bestemte farver. Specielt er god komfort et stort tema, da du skal have underbukserne på i længere tid.

Sponsoreret indhold

Der findes et utal af farver og mønstre på underbukser til mænd. Farven på underbukserne afhænger i mange tilfælde af, hvilke slags bukser eller shorts du har på. Det er nemlig ikke altid, at underbukser forbliver skjulte under bukserne eller de shorts, du har på. Så, hvilken skal du egentlig tage på?

1. Råd: Hvid er en klassiker

Den klassiske og mest populære farve indenfor underbukser, er hvid. Det er den farve, du skal gå efter, hvis du gerne vil have et par underbukser, der ikke prøver at være mere end de er. Et simpelt og stilrent valg - du ikke går galt i byen med. Prøv at finde et par underbukser af god kvalitets bomuld. Det gør dem stærkere, og får dem til at holde længere.

2. Råd: Tag underbukser på, der matcher din hudfarve

Har du bukser på, der er lavet af tykkere stoftyper f.eks. denim eller flannel, er farverne og mønstret på dine underbukser ikke synlige. Hvis du til gengæld har lysere og lettere bukser på, kan det godt ses. Prøv således at tage nogle underbukser på, der ligger sig tæt på din hudfarve.

3. Råd: Grå er et godt alternativ til hvide underbukser

Har du hvide bukser på sammen med hvide underbukser, kan man se dem, fordi din hud står i kontrast til det hvide. Prøv da et par grå eller lysegrå underbukser. Er din hud mørkere så prøv med en mørkeblå eller -grøn.

Læs mere om, hvordan du skal vælge de bedste kvalitets underbukser til en travl hverdag i denne guide.