Så er datoen her: Royal Run vender tilbage til Aalborg

Royal Run blev første gang løbet i forbindelse med Kronprinsens 50-års fødselsdag. Foto: Royal Run

Når Royal Run vender tilbage 2. pinsedag næste år, bliver det med fire gengangere og en debutant. Heldigvis er Aalborg en af gengangerne.

2. pinsedag, d. 1. juni 2020, løber Royal Run af stablen, og her skyder Kronprinsen dagen i gang i Sønderborg. Herefter går turen til Aalborg, hvor Kronprinsessen løber, inden Kronprinsen fortsætter i Odense. Afslutningen bliver i lighed med de to foregående år Kronprinsens 10 km-løb i København og på Frederiksberg. Derudover bliver der igen Royal Run uden kongelig deltagelse på Bornholm.

”I år har vi kunnet tilføje et ekstra stop på turen, så vi nu har fire byer med kongelig deltagelse, og det betyder selvfølgelig, at vi når tæt på endnu flere danskere. Vi er rigtig glade for programmet for 2. pinsedag 2020, og vi ser frem til i fællesskab med kommuner og arrangører at skabe en helt enestående folkefest i de fire byer – samt på Bornholm, hvor der som bekendt er Royal Run uden kongelig deltagelse,” udtaler Jakob Larsen fra Royal Runs styregruppe på vegne af Bevæg dig for livet, og han glæder sig til endnu en begivenhed, der henvender sig til alle danskere:

”Royal Run er fællesskabets fest. Med distancer helt ned til One mile, 1,6 km, og muligheden for både at løbe og gå kan alle vitterligt være med – uanset alder og kondital.”

Byen glæder sig til værtskabet

Løbet bliver en folkefest, ifølge borgmesteren. Der selv har planer om at snørre løbeskoene. 

”I Aalborg vil vi gerne give store oplevelser til alle, og Royal Run er en folkefest i særklasse. Jeg er meget stolt over, at Aalborg er med på ruten for tredje gang, og garanterer, at vi gør alt for, at både store og små får en eventyrlig oplevelse.  Sport har en stor plads i Aalborgs hjerte, og at bevæge sig sammen, giver et fantastisk fællesskab,” siger Aalborg Kommunes borgmester Thomas Kastrup-Larsen, der selv glæder sig til at snøre løbeskoene og være med, i en pressemeddelse.

Tilmelding åbner d. 19. november.