Populær festival trækker proppen op for endnu en omgang

Foto: Aalborg Vinfestival

Den populære Aalborg Vinfestival kan igen besøges i Nordkraft, når festivalen løber af stablen 25. og 26. oktober 2019. Billetsalget er sat i gang.

På Aalborg Vinfestival 2019 vil der blive præsenteret vine fra 24 forskellige vinimportører, og der er mulighed for at smage på flere end 250 vine fra 14 vinproducerende lande.

Udstillerne vil give smagsprøver og fortælle spændende historier fra deres vinproducenter, så alle kan få en god og inspirerende vinoplevelse. Der vil være mulighed for at gøre en rigtig god handel. På alle stande er der brød og vand.

Selve vinsmagningen varer 2,5 time. På dagen udleveres et Spiegelauglas samt en vintaske med plads til seks flasker vin. Hvis besøgende fylder tasken med seks flasker vin fra udstillingen, sørger festivalen for at toppe tasken med en flaske festivalvin gangske gratis

Prisen for at deltage er 200 kroner. Besøgende som skal videre i byen for enten at spise eller feste, kan få deres vin opbevaret på festivalpladsen. Det koster 30 kroner til arrangørerne.

Nysggerige vinentusiatser Smagskatalog kan hentes på www.aalborgvinfestival.dk fra midt i okotober, men udleveres også på dagen.