Om lidt åbner 105 nye parkeringspladser i hjertet af Aalborg

Parkeringspladserne på Budolfi åbner først i november. Foto: Shutterstock

Det nye Budolfi Plads i Aalborg åbner i starten af november og medvirker med sin nye grønne profil til at sammenbinde gågaderne i midtbyen. Tilhørende pladsen åbnes der op for 105 offentligt tilgængelige parkeringspladser i hjertet af Aalborg.

Med genåbningen af Budolfi Plads, i starten af november 2019, kan Budolfi Plads A/S byde velkommen til et nyt grønt byrum, der binder Aalborgs midtby sammen med natur, boliger, erhverv og butikker.

Budolfi Plads bliver en sammensmeltning af historie, kvalitetsboliger, grønne oaser og det pulserende byliv i Aalborg.

Samtidig genåbnes parkeringsarealet på Budolfi Plads også i form af en parkeringskælder, og giver dermed igen mulighed for parkering ved Budolfi Plads i den centrale del af Aalborg.

”Det har været utroligt vigtigt for os, at Budolfi Plads skal bidrage til Aalborg bymidte på så mange måder som muligt. Parkering er en vigtig del for besøgende og erhvervsdrivende, og vi glæder os til at åbne og byde velkommen i det nye parkeringsanlæg”, udtaler Mikkel Højsleth fra Budolfi A/S.

Offentligt tilgængelige

Parkeringskælderen rummer i alt 105 offentlige parkeringspladser, som tilgås via indkørsel fra Vingårdsgade. Parkeringspladserne bliver offentligt tilgængelige, og følger prisen på betalingsparkering i Aalborg kommune. Timetaksten bliver 16 kr. pr. påbegyndt time.

”Vi er rigtigt glade for at blive en del af den nye Budolfi Plads, som med sin beliggenhed i hjertet af Aalborg, har rigtigt gode muligheder for at servicere parkering til både beboere og turister i Aalborg. Samtidig passer Erhverv Aalborgs projekt perfekt til vores værdier om at være grønne, innovative og moderne i vores tankegang", siger Michael Christensen, administrerende direktør for APCOA PARKING Danmark i en pressemeddelelse.