Ny pop up-butik i Aalborg: Nordjyderne kan prøve gratis tur i Mercedes’ nye el- og hybridbiler

Nordjyderne får mulighed for at tage en tur ud i det blå. Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz åbner den 9. september en pop-up-butik i Aalborg, hvor nordjyderne bliver blandt de første i verden til kvit og frit at kunne låne en af Mercedes-Benz’ nye el- eller hybridbiler til at tage en tur ud af byen for at opleve kunst og natur.

Fra mandag den 9. september til lørdag den 21. september slår Mercedes-Benz dørene op til City Escapes i Magasin Aalborg. Her stiller det tyske high-end-mærke en række spritnye el- og plug-in hybridbiler gratis til rådighed for nordjyder, som har lyst til at tage en tur ud af byen.

”Nordjyderne er interesserede i el- og hybridbiler, men de fleste har aldrig prøvet at køre i denne type biler. Derfor åbner vi nu op i Aalborg og stiller en række el- og plug-in hybridbiler gratis til rådighed, så man kan at tage en tur ud af byen for at opleve den fantastiske danske natur og kultur. Det skal gøre op med myterne om, at el- og plug-in hybridbiler er kedelige, besværlige og har en for kort rækkevidde. Vi vil gerne inspirere endnu flere til at tage et grønnere valg næste gang, de skal vælge bil,” siger Signe Christiani, marketingansvarlig hos Mercedes-Benz personbiler.

Ifølge Mercedes-Benz er der allerede stor interesse om bilerne, så nu forsøger folkene bag at hente flere biler hjem.

”Interessen for at låne en bil kvit og frit har været overvældende, og folk står allerede på venteliste. Vi forsøger nu at skaffe flere biler hjem, så endnu flere kan få muligheden for at prøve at køre i en el- eller plug-in hybridbil – for det er virkelig noget, der har vakt stor interesse,” siger Signe Christiani i en pressemeddelelse. 

Som en del af City Escapes har Mercedes-Benz indgået samarbejder med en række museer og udviklet en særlig City Escapes tour-guide, som er trykt i flere end 30.000 eksemplarer.

Turene bookes på cityescapes.dk, og bilerne hentes i pop-up-butikken i Magasin Aalborg, hvor man også kan opleve Mercedes-Benz’ helt nye elbil EQC. Her er det også muligt at finde inspiration til ens næste udflugt – uanset om man er til udsigt over det hidsige Vesterhav ved Rubjerg Knude Fyr, samtidskunst på ARoS eller Anden Verdenskrigs-historie på Bunkermuseet i Hirtshals.

Om pop up-butikken

  • Adressen er Magasin, Nytorv 27, 9000 Aalborg
  • Der er mulighed for at prøve de nye biler fra 9. til 21. september.
  • Åbningstid: Man-, tirs-, tors- og fredag kl. 10-19, onsdag kl. 10-20 og lør- og søndag kl. 10-18
  • Booking af bil foregår på cityescapes.dk