Musikkens Hus vil være for hele familien - afslører børnevenligt efterårsprogram

Hånddukken og sin fører opfører "Den lille Prins". Foto: Musikkens Hus

Musikkens Hus vil satse endnu mere på børne- og familiearrangementer, og det har fået koncertstedet til at oprette en decideret klub for husets yngste gæster. Nu præsenterer Musikkens Hus efterårets første arrangementer i børnenes tegn.

Musikkens Hus har i de senere år haft større fokus på at lægge hus til arrangementer for hele familien. Det har fået Musikkens Hus til at oprette Musikkens Børneklub, en gratis klub for familier med børn, der gerne vil sikre sig årets fedeste børneoplevelser samt en række unikke fordele. Klubben tæller allerede over 400 medlemmer, som således har førsteret til udvalgte familiearrangementer i koncerthuset. 

"Det er vigtigt for os at være et hus for alle, og vi vil rigtig gerne være med til at stimulere børns naturlige glæde for musik og lægge grundstenen til, at dén glæde bliver hos dem resten af livet. Indtil videre har det vist sig at være en stor succes at åbne op for den yngre målgruppe, og det er simpelthen fantastisk at opleve børnenes indlevelse i musikkens magiske univers," lyder det fra adm. direktør i Musikkens Hus, Lasse Rich Henningsen.

Eventyrlige efterårsarrangementer

Musikkens Børneklub rummer en bred pallette af arrangementer og henvender sig primært til børn i alderen 3-11 år. Nu præsenterer Musikkens Hus efterårets første arrangementer for husets yngste gæster. 

Billetterne blev revet væk, da Musikkens Hus havde Den Lille Prins på plakaten i efteråret 2018. Det har fået koncerthuset til at gentage succesen den 28. september, hvor hele familien kan se frem til endnu en gang at blive fortryllet af Antoine de Saint-Exupérys eventyrlige univers. 

Derudover kan eventyrfavoritten Nøddeknækkeren opleves i en magisk juleforestilling under navnet ”The Nutcracker and I” den 14. december, hvor koncertpianist Alexandra Dariescu nytænker eventyret i en bevægende forening af klassisk musik, dans og animation i børnehøjde.

Blandt klubbens øvrige arrangementer findes desuden den interaktive sørøverrejse med De Frygtede Pirater, som finder sted den 12. maj. Koncerten er komponeret af Musikariets huskomponist Mathias Madsen Munch, og manuskriptet er udviklet i samarbejde med den anerkendte børnebogsforfatter Merlin P. Mann.

Det er gratis at være medlem af Musikkens Børneklub, og klubbens medlemmer vil blandt andet få rabatter og tilbud på udvalgte arrangementer samt mulighed for at købe billetter i forsalg. Derudover vil medlemmerne blive inviteret til særlige arrangementer kun for Musikkens Børneklub.