Hvordan bliver sommervejret i Aalborg?

Aalborg24 giver dig her et overblik over sommervejret denne uge, hvor tager vi temperaturen på uge 30. Mange har nu fået ferie, men ikke alle skal sydpå, og derfor er det godt at kende vejret, så man kan planlægge, om det skal være en uge på sofaen eller stranden.

Sommeren er over os, men hvordan bliver vejret? Det giver Aalborg24 dig her et bud på. Vi har lavet en oversigt til dig over vejret for den næste uge, så du kan beslutte, hvordan din uge skal bruges.

Uge 30

I uge 30 bliver vejret forholdsvis varmt i Aalborg.

I dag, mandag den 22. juli komme temperaturen op på 22 grader – dog med enkelte byger. Vi får en let vind. Så det kunne godt være en dag som denne man tog en kort tur ud i naturen, hvis ikke man er bange for en lille byge.

23. juli har vi stadig en let vind, mens temperaturen stiger en grad til 23 grader, når den er på sit højeste. Regnen er også forsvundet. Så vi er næsten i nærheden af strandvejr.

Den 24. juli får vi 22 grader, mens vi om natten kommer ned på 14 grader. Det holder tørt på dagen og der kommer let vind.

Torsdag den 25. juli får vi 24 grader om dagen og 15 grader om natten. Vinden bliver jævn, så der kommer lidt mere blæst end de andre dage – så måske ikke det oplagte strandvejr.

Vi starter weekenden ud med 22 grader om dagen og skyfri himmel. Om natten får vi 15 grader, og vi har stadig jævn vind.

Den 27. Har vi stadig skyfri himmel, men når kun op på 21 grader om dagen og 16 grader om natten. Vinden forbliver jævn.

Ugen sluttes af med den varmeste dag denne uge. Søndag den 28. juli kommer vi helt op på 25 grader om dagen og en let vind. Det bliver altså en rigtig sommerdag med sol fra en skyfri himmel.  Du kan sagtens slutte ugen af på stranden.