Det sker i Aalborg: Lasse Rimmer, Askglæde og Dodo & The Dodos

Igen går vi en spændende uge i møde i Aalborg, når oplevelserne står i kø. På Aalborg24 har vi lavet en oversigt til dig, så du bare skal vælge, hvad du vil brug din uge på.

Det er mandag, men det betyder bestemt ikke at det er en dårlig dag. I dag kan du nemlig planlægge, hvad du skal bruge ugen på. Aalborg har nemlig en masse at byde på i denne uge, og der skal nok være en sjov oplevelse for dig.

Lasse Rimmer – Færre end 3

Lasse Rimme kæmper med lidt andre ting end de fleste normale kærestepar gør. For ham er det lige meget, hvem der ikke slog wc-brættet ned? Eller hvem der har været den anden utro med en ny Netflix-serie? Der er vigtigere og større ting på dagsordenen i hans forhold.

Lasse kæreste fik nemlig et nyt hjerte, så derfor gider de ikke spilde tiden på små ligegyldige skænderier. Hvert sekund skal bruges godt, når man har kort tid til at nå det hele. 

Læs mere her. 

Aksglæde

31. oktober kan du opleve Askglæde der har fået gode anmeldelser over hele linjen. Politiken skrev blandt andet: "Man får lyst til at bo i hans musik." 

Med Aksglæde seneste EP ’Hvorfor Kom Du Overhovedet?’ har han virkelig vist, hvorfor han er en af Danmarks bedste sangskrivere. Så publikum kan godt begynde at glæde sig. Askglæde er blevet sammenlignet med C.V. Jørgensen og Thomas Helmig, så det er i den grad noget af en arv han skal løfte.

Læs mere her.

Dodo & The Dodos

Den 1. november kan du kommer til Dodo & The Dodos i Royal Stage.

Dodo & The Dodos har mere end 30 år på landevejene. Og deres mange kendte hits er blevet sunget af flere generationer. Bandet kan blive ved med at fylde spillestederne op med glade fans i alle aldre. De går aldrig af mode, og nu kan du igen opleve dem i Aalborg. De har hits nok til en helt aften, så det skal nok blive et brag af en fest.

Læs mere her. 

Amalie Thørholm

1. november kan publikum i Aalborg opleve fine Amalie Thørholm. Den dygtige sangerinde byder jer indenfor i et fint popunivers fyldt med musik.

Med sit stærke udtryk og fremragende popsange bevæger Amalie altid sit publikum, og hun bruger det danske sprog til ærligt at fortælle om sine tanker og hvordan hun ser verden. 

Det er gået meget hurtigt for Amalie, som i 2018 udsendte sin debut EP, som blev taget rigtig godt imod på streamingtjenesterne og rundt på landets radiokanaler. Allerede i september 2019 udgav hun nummeret ”Ingenting”, som også er blevet fint taget i mod. I kan glæde jer til en dygtig ung sangerinde.

Læs mere her. 

Back In Black

Den 2. November er Back In Blacks på scenen, hvor de leverer AC/DC sange. Back In Black sætter en ære i at spille AC/DC så tæt på originalerne som muligt og samtidig at levere et sceneshow der er en lige så stor fest.

Selv udtaler de: ”Musikken er fra vores side erklæret 100% øl- og skråle-med-egnet, og indeholder desuden ingen kunstige tilsætningsstoffer: det er pure rock'n'roll.”

Læs mere her.