Det sker i Aalborg: Karl William, Susse Wold og Torben Chris

Vi går en spændende uge i møde i næste uge. Og det betyder at du skal til at finde ud af, hvad du skal bruge ugen på. Hos Aalborg24 har vi som altid lavet en oversigt, så du bare skal finde ud af, hvad du skal bruge ugen på.

Der er en masse fine ting på programmet den næste uge. Du kan blandt andet opleve nogle af Danmarks allerdygtigste kunstnere. Læs med her og se, hvad du skal bruge din uge på.

Karl William

Karl William er kommet frem så hurtigt, at det har været svært at følge med. Nu er han en anmelderrost og prisvindende sanger og sangskriver.

Karl William fortæller:

“Vi har skåret endnu et lag af musikken, og står nu nærmest så bart som muligt. Jeg har brug for at komme endnu tættere på folk, hvilket et akustisk set-up med sikkerhed vil gøre. Vi har nyt materiale med, og det er efter min mening det bedste vi nogensinde har lavet. Eventyret forsætter, og det er med stor fornøjelse”.

Læs mere her. 

Torben Chris

Torben Chris er kendt som et kæmpe brokkehoved i dansk stand-up. Han udvælger sig et emne at se sig sur på, og så får det ellers hele armen. Det har bragt han både på tv og rundt om i landet på scenen som komikker.

Læs mere her.

Clara

Clara har for alvor gjort sit indtog på den danske musikscene siden udgivelsen af sit debutalbum i august sidste år. Nu smutter hun på turné og det går ikke stille for sig.

Clara har modtaget DPAs talentpris for kommende sangskrivere, og flere medier har fremhævet hendes talent. DR udnævnte hende som eneste kvinde i deres ”De Ejede 2018”-artikelserie.

Læs mere her. 

En Mand Stærk

En Mand stærk er bandet der løb med sejren som årets nordjyske band til Band Battle 2019.

De opstod som et projekt i starten af 2016, hvor frontmanden Asbjørn Mogstad deltog i den Frederikshavnske sangskrivercamp "Lydkanten". Sidenhen har Asbjørn fået flere med på holdet, men navnet er det samme.

Læs mere her. 

Susse Wold

Du får nu en sjælden mulighed for at møde Susse Wold, som er den smukke betagende kvinde fra Matador og Den kroniske uskyld. I foredraget her behandler hun sin nye bog ”Bevægelse”. Susse fortæller med sin humor og varme om at leve et farverigt liv på Hawaii og i regnskoven og om at sidde fast i mudder omgivet af løver på safari i Kenya.

Læs mere her.