Det sker i Aalborg: Det Sorte Kylling, Hush og Thomas Warberg

En ny uge er godt i gang, og Aalborg24 har samlet de bedste begivenheder til dig, så du blot skal vælge, hvad du vil bruge din uge på.

 

Det er igen blevet tid til at finde ud af, hvad ugen skal bruges på. Derfor har vi som altid været ude og kigge på, hvad Aalborg har at byde på denne uge. Læs med her.

Den Sorte Kylling

22. oktober kan du opleve Den Sorte Kyllings improshow, hvor et hold dygtige komikere er på scenen samtidig. Her bliver de udsat for en masse udfordringer og lege. Komiker Christian Bols styrer slagets gang, og samtidig er publikum med til at bestemme, men ingen ved, hvor det ender.

Læs mere her.

Thomas Warberg

24. oktober kigger komiker, Thomas Warberg forbi. Her slår han hårdt ned på det perfekte. I denne tid skal vi alle have det perfekte arbejde, det perfekte parforhold og den perfekte krop. Og samtidig skal det deles. Thomas Warberg sætter spørgsmålstegn ved, hvorfor det er vigtigt. 

”Det sidste show var ret godt, det her bliver også ret godt,” har Warberg udtalt.

Læs mere her. 

HUSH

25. oktober giver HUSH koncert, og denne gang har de den legendariske guitarist Aske Jacoby med på tur.

Der vil både blive spillet HUSH-sange, men der vil også være sange fra Aske Jacobys soloalbums.

Læs mere her.

Klaus Handsome & Gadens Løse fugle

Klaus Handsome har sammen med fire af medlemmerne fra Saybia dannet et nyt orkester, som de kalder Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle.

Bandet består af:
Klaus Handsome : Sang & Guitar
Jess Jensen : Keys & Kor
Kasper Rasmussen : Guitar & Kor
Jeppe Knudsen : Bas
Palle Sørensen : Trommer

Læs mere her. 

Jeppesen

Jørn Jeppesen har de seneste mange år været en del af musikbranchen, men han er nok mest kendt er han for sine næsten 20 år som manager for Kim Larsen. Men nu springer han ud som solist.

Bandet består af Mikkel Grue på guitar, Lars Andresen på keyboards, Jesper Haugaard på bas og Jens Langhorn på trommer.

Læs mere her. 

Ibens

Ibens er et stort navn i dansk musik, og med seks stjerner fra Gaffa er de nu klar med en jubilæumskoncert for debutalbummet i februar 2017 mærkede de igen succesen – og derfor er de sammen igen og spiller koncert på Skråen, hvor du kan opleve dem.

Læs mere her.