Datoen er på plads: Nu åbner POWER i Aalborg

Ved en tidligere butiksåbning var butikken tætpakket. Foto POWER

Elektronikkæden POWER åbner i denne uge deres nye butik i Aalborg. Fredag den 23. august klokken 07.00 slår POWER dørene op i det tidligere IDEmøbler på Løven 25A i Aalborg City Syd.

Elektronik- og hvidevarekæden POWER arbejder i øjeblikket på højtryk for at få den 2.500 kvm nye butik i Aalborg City Syd til at stå parat til fredag den 23. august klokken 07.00. Her åbner dørene nemlig til stor åbningsfest med ekstraordinære gode tilbud.

Til de morgenfriske vil der være kaffe og morgenbrød samt en masse konkurrencer og præmier til de tilbudsjægere, der i løbet af natten har stillet sig i kø. Allerede i løbet af torsdag vil der være gratis underholdning, hvor man kan prøve kræfter med VRGames virtual reality-simulator.

”Vi er nu klar til at åbne vores første butik i Nordjylland, og den lokale interesse er enorm. I nærheden af 500 dukkede op til vores informationsmøde om jobmuligheder hos POWER, og nysgerrigheden omkring vores etablering har de seneste måneder været kolossal. Det forpligter, så vi har planlagt et brag af en åbningsfest med vanvittige køtilbud og varer til rene foræringspriser – så kom gerne tidligt,” siger Jesper Boysen, adm. direktør i POWER.

I ugen op til åbningsfesten distribuerer POWER flere end 210.000 åbningstilbudsaviser i hele Nordjylland og forventer, 10.000 lægger vejen forbi åbningsfesten – heraf flere end 1.000 i kø fra morgenstunden.

”Med POWERs etablering i Aalborg skrues der nu op for konkurrencen og ned for priserne i det nordjyske. Butikken har et stort opland, så vi forventer både på fredag og i fremtiden, at mange pris- og kvalitetsbevidste nordjydere besøger vores nye butik for at gøre en ekstraordinær god handel,” siger Jesper Boysen i en pressemeddelelse