Bobler, konkurrencer og uddeling af gavekort: Magasin fejrer sin første fødselsdag

Lang kø foran Magasin, Foto: Magasin du Nord

Fredag den 20. september er det et år siden, at Magasin åbnede i Aalborg. Det bliver fejret med et brag af en fødselsdagsfest hele dagen med gode tilbud, bobler, konkurrencer, uddeling af gavekort og meget mere.

Siden Magasin slog dørene op i Aalborg for snart et år siden, er det gået stærkt. Aalborgenserne har taget så godt imod stormagasinet, at det nu skal fejres med en stor fødselsdagsfest, hvor alle er inviteret.

Fødselsdagen afholdes fredag d. 20. september, der er den præcise årsdag for åbningen af stormagasinet i Aalborg. Store Manager i Magasin Tina Mikkelsen glæder sig over den forrygende start:

"Det første år er gået over al forventning, og vi er enormt glade for, at aalborgenserne har givet os en så god start. Udover at borgerne i Aalborg har vist stor opbakning til vores fysiske butik, har det i den grad også gavnet vores onlinesalg i Nordjylland. Det vil vi selvfølgelig gerne fejre med alle, der har lyst til at kigge forbi på fødselsdagen," siger hun.  

Magasin i Aalborg har i løbet af det første år haft stort fokus på at gøre dét ekstra og skabe oplevelser for kunderne. Deres personlige shoppere har blandt andet været meget populære i det nordjyske, og derfor har Magasin også udvidet med en lingeri-shopper. På selve fødselsdagen lancerer de også deres nye duftkoncept, som giver kunderne mulighed for at få en times konsultation med en uddannet duftekspert, der hjælper dem med at finde deres helt personlige duftgarderobe. 

"Vi har fra start slået os fast på at skabe ultimative købsoplevelser, hvor vi skal tilbyde det mere i form af events, talks og anderledes oplevelser. Senest har vi afholdt et udsolgt beauty-event i samarbejde med Eurowoman, og det er blandt andet den slags oplevelser, vi fortsat gerne vil forkæle vores kunder med i Aalborg," lyder det fra Tina Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Den gode start har også gjort, at Magasin i løbet af året har udvidet med flere koncepter, som Lagkagehuset, Coffee Ten og en attraktiv terrasse.

Om fejringen i Magasin

  • Allerede fra mandag d. 16. september starter festlighederne. På selve fødselsdagsdatoen den 20. september går det for alvor løs med aktiviteter i hele åbningstiden fra kl. 10-19.
  • Selve dagen starter med fødselsdagskage i Lagkagehuset fra kl. 10-11, hvor der også vil være mulighed for at deltage i en konkurrence om et gavekort til en personlig shopper samt et gavekort på 2.500 kr. Man kan få lavet huller i ørene hos Pilgrim, og fra kl. 12-17 vil der blive uddelt gavekort på 100 kr. ved indgangen. Derudover vil der fra kl. 15-18 være et lykkehjul med præmier og smagsprøver.