Vidner søges: Politiet frygter at 16-årig pige blev påkørt med vilje

Politet søger vidner til en påkørsel. Foto: Shutterstock

Politiet søger nu efter vidner til en påkørsel, hvor en 16-årig pige blev ramt af en bil. Påkørslen fandt sted mandag 4. november.

Påkørslen skete mandag i mellem kl. 17-18 i Løgstør i krydset Dragsdalsvej/Bredgade. 

En fører af en rød bil holdt i krydset stille for den 16-årige pige, som han fik øjenkontakt med, hvorefter han gav tegn til, at hun kunne krydse vejen. Men idet pigen trådte ud på vejen for at krydse den, satte bilen i gang – og den 16-årige pige blev påkørt på bilens højre side. Herefter forsvandt bilisten i østlig retning. Det oplyser Nordjyllands Politi. 

Derfor efterlyser politiet nu en rød bil, muligvis af lidt ældre årgang. Føreren af bilen beskrives som en mand på 35-40 år. 

Sagen efterforskes

Lederen af politiets efterforskning, politikommissær Simon Hjorth Jacobsen, oplyser, at politiet efterforsker sagen som en mulig forsætlig påkørsel. 

”Omstændigheder omkring påkørslen skal vi dog have undersøgt nærmere, før vi kan udtale os yderligere om sagen,” siger Simon Hjorth Jacobsen. 

Pigen er chokeret oven på hændelsen, men hun pådrog sig ingen alvorlige skader i forbindelse med påkørslen. Har man set noget omkring det pågældende tidspunkt, eller har man andre oplysninger i sagen, så skal man ringe til politiet på 114.