Ringede til sin familie inden han forsvandt: 19-årig savnes i Aalborg

Ved du, hvor Nikolaos befinder sig? Foto: Nordjyllands Politi

Politiet efterlyser en 19-årig græsk mand ved navn Nikolaos Isidoros Theodoridis.

Den 19-årige mand, som politiet eftersøger, hedder  Nikolaos Isidoros Theodoridis, og hans signalement er følgende:

mand, 19 år, 170 cm høj, tynd, brunt hår og brune øjne. Han var, da han forlod Aalborg Lufthavn, iført en lys jakke, mørk trøje med lyst print på brystet, sorte bukser og mørke sko. Han medbragte desuden en mørk rygsæk. 

Nikolaos Isidoros Theodoridis ankom planmæssigt med fly til Aalborg Lufthavn, tirsdag 26. november kl. 23:50. 

”Han kontaktede sin familie umiddelbart efter, og her oplyste han, at han var ankommet, men siden har familien ikke hørt fra ham. Og derfor har vi iværksat en eftersøgning efter ham,” siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Kenneth Rodam. 

Han dukkede ikke op til planmæssig flyafgang fra Aalborg igen 2. december.

Politiet har foretaget adskillige efterforskningsskridt i sagen, og efterforskningen har vist, at den unge mand nogle timer efter sin ankomst har haft ophold i det centrale Nørresundby, men siden da har politiet ikke kunne tilvejebringe nogle sikre informationer om hans opholdssted. 

”Derfor vil vi meget gerne høre fra borgere, der har set den unge mand eller har andre oplysninger om, hvor han kan befinde sig. Hans familie er meget bekymret for ham,” siger politikommissær Kenneth Rodam, der opfordrer alle borgere med information  i sagen om straks at ringe til Nordjyllands Politi på telefonnummer 114. 

Politiet har ingen yderligere informationer i sagen på nuværende tidspunkt. 

Foto: Nordjyllands Politi