Politiet leder efter helt: Sørgede for voldsoffer fik hjælp

Politiet søger efter en bilist, der bragte et voldsoffer på skadestuen. Foto: Shutterstock

Politiet vil meget gerne i kontakt med en bilist, som mandag i denne uge cirka kl. 17:30 kørte en mand til skadestuen i Hjørring. Bilisten er et vigtigt vidne i en voldssag.

Mandag den 24. februar 2020 ca. kl. 17:30 blev en mand på 27 år tvunget med i en bil på Svanelunden i Hjørring. I bilen blev manden udsat for trusler og vold ved tildeling af flere slag mod hoved og krop. Ydermere blev manden frarøvet sin telefon og taske.

Det lykkedes dog manden at flygte fra bilen på Park Alle ud for tankstationen Q8 i Hjørring. Her fik han efterfølgende standset en bilist, som kørte ham til skadestuen i Hjørring. 

”Den 27-årige mand var grundet sin chokerede tilstand ikke i stand til at fortælle os noget om den bilist, som hjalp ham på skadestuen. Men pågældende er et vigtigt vidne i denne grove voldssag, så derfor håber vi meget, at vi kan komme i kontakt med vedkommende,” forklarer politikommissær Lene Madsen fra politiets efterforskningscenter i Hjørring. 

Hun understreger, at man også meget gerne hører fra andre borgere, der befandt sig i området Svanelunden/Park Alle på dette tidspunkt og måske har set eller hørt noget af relevans for sagen.

  • Bilisten kørte i en grønlig/blålig stationcar, muligvis en Volvo V70.
  • Bilisten samlede forurettede i sagen op kl. 17:46 ved Q8 på Park Alle.

Kontakt politiet på telefon 114, hvis du er i besiddelse af oplysninger, der kan hjæpe dem videre med opklaringen af voldssagen.