Jesper forsvandt sporløst for en uge siden: Tirsdag har politiet bøn til borgerne

Genkender du Jesper? Så kontakt straks politiet. Foto: Nordjyllands Politi

Nu deler politiet flere oplysninger med offentligheden. Håbet er, at en eller flere borgere har set noget, der kan bringe betjentene i kontakt med den forsvundne.

Tirsdag er der kommet nye oplysninger frem i sagen om den 47-årige Jesper Møller Jensen fra Aalborg Øst, der sidste torsdag blev efterlyst. De nye oplysninger får nu Nordjyllands Politi til gå ud i offentligheden, som politiet håber kan hjælpe ordensmagten videre i jagten efter Jesper.

”Det viser sig nemlig,” forklarer lederen af politiets efterforskning, fg. politikommissær Mikkel Mitchell, ”at eftersøgte tidligere har boet i en årrække i det område, hvor hans bil, en metalblå Skoda Fabia, blev fundet.”

Bilen blev fundet parkeret på Gammel Strandvej i Aalborg natten til fredag d. 9. oktober 2020, og eftersøgte har boet i området fra
2000-2013 – nærmere bestemt på Brohusgade.

”Derfor kan vi ikke udelukke, at han har taget ophold i det område. Og vi opfordrer beboere i området omkring Brohusgade til at kigge en ekstra gang i deres skure, kælderum og lignende,” siger politikommissær Mikkel Mitchell, der oplyser, at politiets efterforskning i sagen fortsætter, og at man blandt andet leder i området, ligesom man har dykkere i vandet.

Følte sig nedtrykt

Torsdag d. 8. oktober mellem kl. 01.00 og kl. 09.00 forlod efterlyste forældrenes bopæl i Gistrup i nedtrykt sindstilstand.

Jesper Møller Jensen beskrives med følgende signalement:

  • 185 – 190 cm høj
  • Mørke briller
  • Spinkel af bygning
  • Langt mørkt hår muligvis sat i hestehale
  • Iført grøn sweatshirt og blå cowboybukser.

Jesper Møller Jensen kørte fra Gistrup i personbil, en metalblå Skoda Fabia, med registreringsnummer BW 50.134. Bilen blev natten til fredag d. 9. oktober fundet parkeret på Gammel Strandvej i Aalborg.

Nordjyllands Politi vil gerne i kontakt med vidner eller personer, der har set Jesper, efter at han forsvandt – eller personer, som har kendskab til, hvor Jesper muligvis kan opholde sig.

”Ring straks til os på 114, hvis du har set ham eller har andre informationer i sagen,” tilføjer Mikkel Mitchell. Betjentene sidder klar til at tage imod dit opkald.