21-årig kvinde befamlet af gruppe af mænd i det centrale Aalborg

Vidner kan kontakte politiet på tlf. 114. Foto: Politi.dk

Politiet efterlyser vidner til et optrin tidlig lørdag morgen omkring klokken 05.1. Her blev en ung kvinde udsat for et tilfælde af blufærdighedskrænkelse i det centrale Aalborg.

Episoden skete på Boulevarden på strækningen fra Nytorv mod Banegaarden, hvor mellem fire og syv personer blufærdighedskrænkede den forurettede kvinde i form af beføling og fremsættelse af ukvemsord.  Nordjyllands Politi fortæller, at man siden sagen blev anmeldt har været i gang med efterforskningen, og at politiet allerede har en formodning om identiteten på de formodede gerningsmænd, ligesom efterforskningen i øvrigt også peger på, at personerne ligeledes var involveret i en voldsepisode samme aften. 

Vidner søges

Men politiets efterforskningsskridt, herunder afhøring af den forurettede, har ført til oplysninger om, at der i forbindelse med krænkelsen var et par yngre mænd, som kom kvinden til undsætning. 

”Og dem vil vi gerne tale vi, fordi de unge mænd som vidner kan bidrage til at belyse hændelsesforløbet,” siger politiets efterforskningsleder, politikommissær Martin Rolighed. 

Den forurettede kan dog ikke nærmere beskrive de unge mænd, der kom til hendes hjælp, men politikommissær Martin Rolighed opfordrer dem til at henvende sig. rPolitiet opfordrer i øvrigt alle andre, der måtte have set eller hørt noget i forbindelse med sagen om at ringe 114.