Lasse Stensgaard fortsætter som assistent i AaB

Foto: Pressefoto, AaB Sport

Ligeledes fortsætter David Olsen som permanent U/19 Ligatræner og Nikolaj Hørby som permanent U/17 Ligatræner, mens tidligere udlandsprofessionelle Claus Bech Jørgensen fra 1. juli tiltræder på fuld tid som U/15 Ligatræner i AaB.

Lasse Stensgaard, der til august færdiggør sin P-licens, har siden nytår fungeret som assistenttræner for Superligaholdet sammen med Allan K. Jepsen. En rolle den tidligere U/19 Ligatræner fortsætter i efter sommerferien. 

"Lasse er et stort trænertalent, og hans samarbejde med cheftræner Jacob Friis og det øvrige trænerteam har fungeret rigtig godt i dette halve år. Han er en vigtig del af det unge og sultne trænerteam, vi har fået skabt i AaB," siger sportsdirektør Allan Gaarde.

"Vi er i gang med nogle tiltag i forhold til træningsmetodik og udviklingen af vores spillestil, og det vil jeg gerne være med til føre videre og se udbyttet af," siger Lasse Stensgaard, der oprindeligt kun var udset til at udfylde assistenttrænerrollen indtil udgangen af denne sæson. 

"Rollen som assistenttræner for Superligaholdet har overrasket mig positivt. Det er spændende, og jeg føler mig rigtig godt tilpas i trænerteamet," siger Lasse Stensgaard, der fortsætter i AaB’s trænerteam, der desuden består af Jacob Friis, assistenttræner Allan K. Jepsen, målmandstræner Poul Buus, fysisk træner Ashley Tootle og udviklingschef Poul Erik Andreasen.

Hos AaB Talent fortsætter David Olsen og Nikolaj Hørby som cheftrænere for henholdsvis U/19 Ligaholdet og U/17 Ligaholdet, mens Claus Bech Jørgensen træder til som U/15 Ligatræner. Om trænerkabalen i ungdomsafdelingen udtaler talentchef Anders Damgaard:

"I U/19 Ligaen har David Olsen tydeligt bevist, at han har kunnet tage næste skridt og gå et alderstrin op, hvilket blandt andet ses ved, at vi har mulighed for at vinde DM-guld samt i udviklingen af den enkelte spiller.

Nikolaj Hørby har med sit kvalificerede arbejde på U/17 Ligaholdet i denne halvsæson ligeledes vist, at han var klar til en større udfordring. Derfor er det naturligt, at begge fortsætter i deres nuværende roller, siger Anders Damgaard, der til U/15 Ligaholdet glæder sig over tilgangen af Claus Bech Jørgensen, som har spillet en lang årrække i engelske klubber som AFC Bournemouth, Bradford City FC, Coventry City FC og Blackpool FC.

"Udover at han selv har spillet på højt niveau i England, har han også flere års erfaring som ungdomstræner i Coventry City og Tamworth FC, mens han sideløbende har gennemført den engelske A-trænerlicens. Vi glæder os til, at han kan bidrage med nogle nye vinkler og nuancer til trænergerningen, fordi han har været igennem den engelske skole," siger talentchef Anders Damgaard.