Chok: AaB fyrer Allan Gaarde

AaB skal på jagt efter en ny sportsdirektør. Foto: Shutterstock

AaB og sportsdirektør Allan Gaarde er blevet enige om at afbryde samarbejdet. Allan Gaarde er blevet fritstillet pr. dags dato.

Allan Gaarde er fortid i AaB, tirsdag fortæller AaB’s bestyrelsesformand Torben Fristrup, at sportsdirektøren stopper med øjeblikkelig virkning. 

"Allan Gaarde skal blandt andet huskes for sin medvirken til vores historiske The Double i 2014 med såvel et dansk mesterskab og en pokaltitel samt AaB’s største spillersalg nogensinde i form af Christian Bassogog i 2017, og vi har været glade for at have Allan som sportsdirektør. Efter drøftelser mellem bestyrelsen og direktionen omkring den fremtidige struktur i vores sportslige afdeling er vi imidlertid enige om, at revurdere vores sportslige setup. Bestyrelsen vil snarest sætte sig sammen og beslutte den fremtidige struktur," udtaler Torben Fristrup.

Tid til nye udfordringer

Det pludselige skifte kommer formentlig bag på mange nordjyder, men ifølge hovedpersonen selv, er tiden inde til at søge nye græsgange. 

"Jeg har haft en fantastisk tid i AaB med mange unikke udfordringer og oplevelser, men tiden er kommet til at søge nye udfordringer, og jeg ønsker kun klubben alt det bedste fremover," fortæller forhenværende sportsdirektør Allan Gaarde i en pressemeddelelse. 

I første omgang fordeles Allan Gaardes opgaver imellem administrerende direktør Thomas Bælum og cheftræner Jacob Friis.