AaB køber hollandsk måltyv

"Som spiller har jeg altid haft en evne til at score mål. Især inde i feltet er jeg skarp. Jeg kan afslutte både med højre, venstre og hovedet, og jeg søger altid at finde den rette positionering i feltet. Derudover arbejder jeg hårdt for holdet, og så spiller jeg altid for at vinde," siger Tom van Weert.

AaB har på en treårig kontrakt sikret sig Tom van Weert, der i sin foreløbige seniorkarriere i Holland har scoret 94 mål i 242 kampe – heraf er de 41 scoringer faldet i 112 kampe i Æresdivisionen for henholdsvis FC Groningen og Excelsior.

I den forgangne sæson var Tom van Weert topscorer for FC Groningen med 12 pletskud i 31 kampe, og også i indeværende sæson har Tom van Weert været i aktion for FC Groningen, men nu skifter den 28-årige angriber til Aab.

"Tom van Weert er en forstærkning, vi tidligere har kigget på, men på daværende tidspunkt var det ikke muligt for os at løse det. Med salget af Jannik Pohl i den modsatte retning åbnede der sig imidlertid en mulighed, som vi syntes, vi var nødt til at forfølge," siger AaBs sportsdirektør Allan Gaarde til klubbens hjemmeside og fortsætter: "Tom van Weert er som hans statistik fortæller en notorisk målscorer, der har de kompetencer, vi har eftersøgt, som en dygtig afslutter i boksen:"

Tom van Weert, der overtager 9-tallet i AaB, ser frem til at prøve sig af i Superligaen. Til Aabs hjemmeside udtaler han: "Jeg har spillet ni år i Holland og syntes, det var på tide at kigge ud over landegrænsen. Da jeg fik at vide, at AaB havde vist interesse for mig, og muligheden for et skifte til AaB bød sig, takkede jeg straks ja til muligheden."

Tom van Weert træner første gang med AaB i morgen formiddag.