Tragisk: 6-årig dreng ramt af hagl i benet

Foto: Rigspolitiet

Nordjyllands Politi efterforsker lige nu en sag, hvor en 6-årig dreng i Fjerritslev blev ramt i benet af skud fra et formodet luftgevær.

Politiet modtog anmeldelsen 1. juni 2019 kort efter kl. 20.00 om aftenen. Drengen blev transporteret til sygehuset, hvor der blev bortopereret et hagl fra drengens ben.  

På nuværende tidspunkt ved politiet ikke, hvorvidt der er tale om et uheld eller en bevidst handling. Men Nordjyllands Politi ser med stor alvor på sagen, og man har indledt en efterforskning for at afklare hele hændelsesforløbet. 

”Det her skal vi til bunds i. Derfor har vi indledt en omfattende efterforskning. Og det indebærer flere ting, blandt andet har vi foretaget undersøgelser ude på adressen, og vi er i færd med at afhøre flere personer med tilknytning til sagen,” siger den ansvarlige for politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen, der tilføjer, at den 6-årige dreng som en del af efterforskningen skal videoafhøres.  

På nuværende tidspunkt har politiet ikke anholdt nogen personer i sagen.

”Nu skal vi have efterforsket til bunds, inden vi foretager eventuelle anholdelser i sagen,” siger vicepolitiinspektør Frank Olsen til en nyhed på politiets hjemmeside.