Mand i kritisk tilstand efter slagsmål i det centrale Aalborg

Foto: Rigspolitiet

Nordjyllands Politi blev natten til 13. juni 2020 kaldt ud til et slagsmål i det centrale Aalborg. En person er kommet alvorligt til skade.

Politiet modtog via 112 kl. 00:36 anmeldelse om et slagsmål i krydset Rendsburggade og Nyhavnsgade i det centrale Aalborg. Cirka 5 personer skulle være involveret i slagsmålet. 
 
Politiet afsendte straks patruljer til gerningsstedet, hvor man antraf to formodede forurettede, der fortalte, at de var blevet overfaldet af nogle ukendte gerningsmænd. En af disse personer er dog senere blevet anholdt, ligesom politiet på nuværende tidspunkt eftersøger den anden mand.

En tredje person, en 29-årig mand, blev indbragt på politistationen tæt ved gerningsstedet, da han skønnedes særdeles beruset i en grad, så han ikke kunne tage vare på sig selv. 

Det viste sig ved lægeundersøgelsen, at han havde skader, der muligvis kunne henføres til slagsmålet, og han blev derpå indbragt til sygehuset, hvor han er blevet opereret. Han er pt. i kritisk tilstand.  

Politiet er i øjeblikket i færd med en efterforskning for at få et overblik over hændelsesforløbet. Det har blandt andet betydet, at området omkring gerningsstedte har været spærret af nogle timer i dag for at foretage sporsikring. Derudover er politiet i færd med at foretage afhøringer til sagen. 

Efterforskningen har indtil videre vist, at der formentlig er tale om et tilfældighedsmøde mellem personerne involveret i det efterfølgende slagsmål, og det er et gammelt nag mellem disse personer, der kan have udløst selve slagsmålet. 

”Men vi tager det meget alvorligt, og vi behandler sagen som en alvorlig voldssag, som derfor efterforskes grundigt for at få belyst hele hændelsesforløbet før, under og efter slagsmålet,” siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Torben Larsen. 

Efterforskningen ventes at fortsætte i den kommende tid. Hvis man har set noget i området omkring gerningsstedet i nat før, under eller efter gerningstidspunkt, så bedes man straks ringe til politiet på 114.