Helt nyt billede: Nu har politihunden Thor næsten indhentet sine ører

Thor er udstyret med et sæt imponerende ører. Foto: Nordjyllands Politi

Første gang Danmark mødte politihunden Thor fra Nordjylland smeltede han hjerter landet over.

Sidste år gik en lille hvalp med store ører så godt som viralt i det lille kongerige Danmark. Det var et opslag fra Nordjyllands Politi, der gjorde at hele landet pludseligt var på forkant med den lille fyr, der - ligesom så mange andre børn i den alder - drømmer om at blive en del af politiet. 

Det ønske gik i opfyldelse for Thor, som fortsat arbejder for Nordjyllands Poltii. Ørerne er stadigvæk store, men hunden er vokset med de mange opgaver og har så småt indhentet sine ører. Det fortæller netop politiet i Nordjylland, som torsdag har offentliggjort endnu et billede af den nu lidt mere voksne Thor. 

Beskytter Danmark

Der er røget nogle kilo på, siden offentligheden sidst fik et billede af Thor. Selvom han har intet sine ører, så er lyttelapperne stadigvæk markante på den flittige hund, der arbejder med at holde Danmark trygt. 

"Kan du huske Thor? Foruden hans genkendelige lyttelapper, så er han blevet en del større," skriver Nordjyjllands Politi. Det er dog ikke det eneste nye, der er sket for Thor.  "– og han arbejder sammen med Karsten for b.la. at opsnuse spor, når vi har mest brug for ham."

Og så afsluttet betjentene med en besked, som de fleste vist kan være enige i:

"God hund, Thor!"'

Sådan ser Thor ud i dag. Her sammen med sin to-benede kollega Karsten. Foto: Nordjyllands Politi