Dramatisk nat på hospitalet: Politiets eksperter sprang attachemappe i Reberbansgade

Foto: Shutterstock

Tre unge drenge er mere end blevet sat i skammekrogen tirsdag, de fik nemlig bombealarmerne til at ringe på Aalborg Universitetshospital, så forsvarets ammunitionsryddere måtte tilkaldes.

Klokken 00:30 mandag aften blev politiet tilkaldt til Aalborg Universitetshospital, hvor de afspærrede kvarter et omkring sygehuset. Ydermere fortalte de borgerne på gaden, at de ikke skulle opholde sig i de rum, der vendte mod hospitalet.

En taske var blevet placeret foran hospitalets afdeling i vestbyen, og derfor blev forsvarets ammunitionsryddere tilkaldt til stedet, så de kunne få styr på situationen. Omkring to timer efter de blev tilkaldt, valgte de at skyde tasken, men det viste sig, at den ikke indeholdt en bombe. I stedet var det bare særdeles grove drengestreger af tre drenge.

Politiet lykkedes med at anholde to af drengene i løbet af natten. Det skete som følge af en vaks medarbejder, der havde overværet optrinnet.

Det fortæller vagtchef Jess Falberg fra Nordjyllands Politi til TV2 Nord. 

"Tilfældigvis genkender den vagt, der havde set det hele fra starten af og anmeldt episoden, de unge mennesker, da han cykler hjem fra arbejde ved 04-tiden i morges. Vi bliver tilkaldt, og selvom de unge mennesker forsøgte at stikke af, får vi anholdt to af dem."