19-årig stukket ned: Værnepligtige angrebet efter festlig aften

Foto: Shutterstock

I går blev en gruppe værnepligtige overfaldet. Det endte med knivstik.

Nordjyllands Politi fortæller fredag, at politikredsen efterlyser vidner til et knivstikkeri, der fandt sted i går i det centrale Aalborg. Her blev en en 19-årig mand blev stukket med kniv. Ring 114 med oplysninger.

Knivstikkeriet skete klokken 21.55 torsdag aften. Det begyndte da tre unge værnepligtige – to mænd og en kvinde - forlod Jomfru Ane Gade i Aalborg for at gå ned mod havnen. I gyden på den anden side af Jomfru Ane Gade opholdt sig en anden gruppe på 5-6 personer. Det er umiddelbart, viser politiets efterforskning, unge mænd af forskellig etnisk oprindelse.

Overfalder de værnepligtige

Efter en kort meningsudveksling går gruppen på 5-6 personer efter de tre værnepligtige. 2-3 personer fra den store gruppe overfaldt den 19-årige forurettede med flere slag og spark, og den forurettede bliver herunder stukket med kniv. 

Den 19-årige forurettede flygter fra stedet i retning mod Limfjordsbroen. Den 19-årige er uden for livsfare. 

Politiet efterlyser vidner, der har set overfaldet eller andet mistænkeligt i området. Der er lige nu ikke yderligere oplysninger til sagen, som er under efterforskning, og der kan pt. ikke afgives et nærmere signalement af gerningsmændene.

Hvis du har oplysninger i sagen, så ring til Nordjyllands Politi på 114.